30 Ocak 2011 Pazar

SANSİRO AİLESİ HAKKINDA

Sansiro perfume 1998 yılında BURSA-MUDANYA-ÇAĞRIŞAN'da kurulmuş Kozmetik Dünyası limited şirketinin tescilli markasıdır. Çeşitli kişisel bakım ürünleri de üreten bu firma halk arasında açık parfüm olarak da bilinen versiyon parfüm de üretmektedir. ürünlerini Türkiyede ve dünyada birçok noktaya da pazarlayan Sansiro kozmetik, daima müşterisine en kaliteli, en kalıcı ürünü üretmeyi hedeflemiş ve hizmet politikasını kampanyalarıyla da desteklemiştir. Bursanın çeşitli yerlerinde 8 adet mağazası bulunan firmanın ayrıca İstanbulda Bahariye caddesinde ve Eminönünde de mağazaları vardır. Bunun yanında İzmit Carrefour AVM.de Trabzon'da, Bandırma'da, Antalya'da, Azerbaycan Bakü'de de mağazalar vardır ve bunun yanısıra pek çok ilde ve ülkede bayilikleri mevcuttur. Bursa'da açık parfümü ilk üreten firma olan Sansiro kozmetik parfüm üretiminde kullandığı esansları Frasnsa'dan almakta, ve birinci sınıf doğal hammaddeler kullanmaktadır. Sansiro markalı bir parfümde veya başka bir üründe kesinlikle sentetik hammadde bulunmamaktadır. Firmanın bu konudaki açıklamasını paylaşmak isterim:
"Sansiro Parfümleri, Gelişmiş ülkelerin ve Avrupa Birliğinin kompozisyon uçanyağı imalinde uyguladıkları I.F.R.A; International Fragrance Association adlı kuruluşun tavsiyelerine uygun hammaddeler ve limitlerle imal edilmiştir. SANSİRO Türkiye'nin ilk Sağlık Bakanlığı izinli versiyon parfümüdür. Kullandığı tüm hammaddeler 1.sınıf kaliteli hammaddeler olup tamamen doğal çiçek ve baharat özlerinden yapılmıştır. Ürünlerimizde hiçbir şekilde sentetik hammaddeler kullanılmamıştır. Üretimin her aşamasında otomasyon hakimdir. Böylelikle Sansiro parfümleri el değmeden hazırlanmaktadır. Her ürün kimyagerlerimizin kontrolü altında üretilir ve laboratuvarlarımızda kalite testinden geçtikten sonra siz sayın tüketicilerimize sunulur."
Ayrıca Sansiro kozmetik ailesi ürettiği versiyon parfümün orjinaline birebir benzer olmasına özen göstermekte ve bunun için son teknoloji ürünü makineler kullanmaktadır. Ürünler hem orjinaliyle birebir olarak hem de kalıcılığında garanti verilerek tüketiciye sunulur ve kalite konusunda titizlikle davranılır. Elbette ki Sansiro ailesinin bu yoğun dikkati ve titizliğinin altında parfüme duyulan tutku yatmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder