30 Ocak 2011 Pazar

HAVADA AŞK KOKUSU VAR

aşkı anlatan, aşkı anımsatan parfümler var. içinde aşk olduğuna gözüm kapalı inandığım, kokladığımda kesinlikle aşık bir kadın ya da erkeğin kullandığını düşündüğüm bazı kokulardan bahsetmek istiyorum sizlere. elbette Sansiro parfümden seçmeler bunlar. orjinalini ya da Sansirodaki versiyonunu kokladığımda aşkı kokladığımı hissediyorum, aşkı hatırlıyorum. koku da aşk gibi değil midir. somut değildir her ikisi de ama hissedersin. birbirini tamamladığına inanıyorum bu ikilinin. aşık eden kokular var, aşkı ölümsüzleştiren kokular var. aşkı yaşatan kokular var. başlıcaları şunlar bu kokuların.
  • Sansiro K90: orjinalde de ismi AŞK zaten. aromatik sıcak kokusu, içindeki tatlı baharatların davetkarlığı kokuya aşık olmanızı sağlayacak. aşık bir kadını, aşkın büyülü cüretkarlığını anlatan bu parfüm, aşık bir kadın için vazgeçilmez olacak.
  • Sansiro K1: hem masum, hem iddialı bir kokudur. içindeki yaseminle kadınsılığı anlatırken, vanilya, şeftali çiçeği ve elma özleriyle hem çocuksu hem davetkar. deneyin, bu hazzı duyacaksınız
  • Sansiro K131: aşık, çekici, sevecen, cüretkar kadının kokusu. cezbeden bir sıcaklık var içinde. çiçeksi aromaların verdiği samimiyet ve kadınlık. büyüleyeceksiniz.
  • Sansiro K64: ilk sıktığınızda gelen anason-vanilya karışımı ile baş döndürecek, sarhoş edeceksiniz. koku açıldıkça ortaya çıkan vanilya kokusu ile aşık edecek aşık olacaksınız.
  • SansiroK118: çekici, çarpıcı ve bir o kadar da sade. içindeki şekerli koku ile duygularınızı harekete geçirecek, kokusunun saflığı ile kendinizi doğal ve rahat hissettirecek bir parfüm. genç ve aşık bayanın kokusu.
  • SansiroK35: temiz saf ve çiçeksi. iddialı ama sade. herşeye rağmen çekici olan kadının kokusu. sade ama iddialı, kendinden emin ve aşık kadının kokusu.
biraz da erkeklerde cezbeden, aşık eden, aşkı anlatan kokulardan bahsetmek istiyorum. bu seçtiklerim daha doğrusu sevdiklerim erkeğin doğasını, erkeksiliği, karakteri anlatan kokular.
  • Sansiro E13: kendinden emin, iddialı, sert duruşlu, aşık olunabilecek erkeğin kokusu. yansıttığı karakteristik özelliklerle birleştiğinde baştan çıkaran, aşık eden eşsiz parfüm. içindeki ferah baharat kokularıyla her zaman taze ve etkili.
  • Sansiro E510: SADECE CESURLAR İÇİN parfümün orjinal ismi. tabi ki bu türkçesi. farkını bilen, farkını ortaya koyan, farklı aşık olan erkeğin kokusu. içindeki tatlımsı baharat kokuları büyüleyici, ağır olmayan ama etki altında bırakan, çekici bir kokusu var. her kadının aşık olduğu adamda koklamak isteyebileceği bir parfüm.
  • Sansiro E70: tatlı, hafif, sevecen ama aşık erkeğin kokusu. romantizm var içinde, hem iddialı hem sade. hem etkileyici hem sakin bir koku. romantik erkeğin kokusu.
  • Sansiro E21: romantik, sade, yaz aşkı gibi. içindeki ferah limon aromaları baştan çıkarıcı ve sade. bambaşka bir deneyimi anlatıyor aslında, yaz aşkı gibi heyecan verici.
  • Sansiro E24: olgun erkeğin kokusu. içindeki yoğun vanilya kokusunun da etkisiyle aşkı anımsatan, iddialı ve sıcak bir koku. aşk gibi iddialı ve sıcak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder