13 Şubat 2011 Pazar

BAYAN PARFÜM ÖZLERİ

Sansiro kozmetiğin ürettiği açık parfümlerin içerikleri hakkında araştırma yaptım. hangi parfümde hangi özler kullanılyor sizlerle paylaşmak için bir bir kodlarıyla yazdım. şimdilik sadece bayan kokularından bahsettim ama çok yakında erkek kokularının da özlerini size sunacağım.

K1:  Üst nota; yeşil elma, bergamot, şeftali, kayısı ve erik, kalp nota; yasemin, sandal ağacı ve sedir ağacı, Dip notada ise misk ve vanilyayı barındıran eşsiz ve unutulmaz bir parfüm.
K2: Gül, anason, süsen çiçeği, orkide ve vanilyanın yanı sıra, mandalina, portakal, erik, zencefil ve amber kokularının karışımından oluşuyor.
K3: Koku yönü; çiçeksi oryantal. Üst notasında bergamut, limon, ylang ylang orta notasında gül, yasemin vetiver alt notasında sandal ve musk bulunduran çekici hoş bir parfümdür.
K4: Romantik ve zarif koku zamanla sınırlı kalmayan bir zerafetin ve modern tarzın uyumlu bileşimi. Romantik bir çiçek demeti içinde kalıcı bir aşk. Üst notalarında frezya, mandalin, adaçayı, orta notalarında müge, beyaz leylak, kadife çiçeği, nergis ve dip notalarında amber, sandal ağacı ve paçuli bulunuyor.
K5: Samimi, oryantal ve odunsu bir parfüm.  Bütün duyguları ve saygınlığı taşır. Açılışı çiçeksi bergamot, yasemin, vanilya ve sandal ağacı yapar. Romantik ortamlarda kullanım için önerilir.
K6: Nilüfer çiçeği, siklamen,  gülsuyu, şakayık, beyaz zambak, frezya, karanfil ve sümbülün iç ferahlatıcı kokularının hakim olduğu bir parfümdür.
K8: Kadınsılığın zevk ve doğadaki en saf elementlerden biri olan suyun ahengini taşımaktadır. Bu fresh parfüm, turunçgil, su zambağı, yasemin, şeftali ve sandal ağacı notalarından oluşmaktadır.
K9: Yasemin, zambak, lotus çiçeği ve yaprağın müthiş armonisi.
K10: Turunçgillerle başlayıp gardenya ve ylang ylang la belirginleşen ve gri amber misk ve vanilya ile kalıcılaşan benzersiz bir kadın parfümü
K12: Üst nota; mandalina ve yeşillik, kalp nota; yabani gül, şeftali çiçeği, nektarin ve kırmızı siklamen, dip nota; sandal ağacı, sedir ağacı ve misk.
K13: Okyanusta yürüyüşün anılarının sembolü olarak tanımlanan koku şakayık ve şebboydan oluşuyor.
K14: Yağmurdan sonraki çiçekler kadar ferah olan bu koku, hafif kokuların modern tadını yakalıyor. Yasemin, zambak ve Karo-Karounde çiçeklerinin muhteşem ahengini hissedeceksiniz. Modern kadının hayattaki küçük zevkleri yaşama isteğini yansıtıyor.
K16: Bergamut, böğürtlen, kızılcık ve yasemin kokusuyla oldukça etkileyici.
K17: Yasemin çayı ağırlıklı olarak yaratılan kokuda İtalyan bergamot, portakal çiçekleri, gül, menekşe ve mimozadan da yararlanılmış.
K18: Kadınlara özel hazırlanan ve çiçek özlerinin kullanıldığı parfümde sandal ağacı ve misk kokusundan da yararlanılmış.
K19: Gelincik, mimoza ile vanilya, tatulya ve portakal çiçeklerinden oluşan bir buket.
K20: Tepe notasına bergamot, cardamem, ananas ve papaya bileşimi, kalp notasına menekşe, nutmeg ve gül, dip notasına ise amber ile bileşiminden ılık ve bütünleyici dokunuşu oluşturan misk hakim.
K21: Bergamot, melek otu, sedir ağacı, sandal ağacı, vanilya, misk, yasemin, doğu baharatlarının karışımından doğan modern bir parfüm.
K23: Gül. Lila, iris, güneş ve kayısı çiçekleri ile şeftali, vanilya, kehribar ve sandal ağacının birlikteliğinden yaratılan eşsiz bir koku.
K24: Çiçek ağırlıklı olarak yaratılan bu kokuda fesleğen, mandalina, sarmaşık, müge çiçeği, yasemin, portakal, kırmızı karanfil, kişnişin yanısıra vanilya misk, sandal ağacı da kullanılmış.
K25: Çiçek ağırlıklı bu parfümde yasemin, beyaz sümbül, frezya ve misket üzümünün yanısıra ağaçsı ve miskli özlerle ferahlık sağlanmış.
K26: her kadında gizlenen tanrıçayı uyandırır ve onun duruluğu ve zerafetinin yanısıra şehvetini ortaya çıkarır. Tepe notası; bitki özü ve hanımelidir. Orta notası; şakayık ve hanımeli olan parfümün alt notasını ise küçük hindistan cevizi vanilya ve sandal ağacı oluşturur.
K27: Parfümün zaman ötesi olduğunun kanıtı. Yasemin, süsen, portakal çiçeği esansı, sandal ağacı, vetiver, meşe yosunu ve misk ile hemen ayırt edilir.
K28: Cildinizi akuatik çiçeklerin serin ferahlığı ile sarar.Üst notalarda bergamot, limon, mandalina ve şeftali; orta notalarda sümbülteber, yasemin ve müge; alt notalarda ise erz ağacı, paçuli, sandal ve tonka kullanılmıştır.
K29: Tamamen nefes kesici ve oryantal bir koku. Sıcak, romantik ve egzotik. Gizemi, çekiciliği ve karşı konulmazlığı yeniden tanımlar. Top notalarda şeftali, kayısı, ahududu ve frenk üzümü.  Orta notalarda mandalina, portakal, karanfil çiçeği, tarçın. Temel notalarda vanilya, aselbent, hint baklası.
K30: Koku ailesi; çiçeksi, meyveli oryantal. Üst notalar; fresh meyveli, pembe hanımeli, armut, siyah üzüm, Frenk üzümü, Akasya, Japon mandalinası. Orta notalar; çiçeksi meyveli, manolya, paçuli, osmanthus, yasemin, bambu otu, beyaz şeftali. Alt notalar; sıcak oryantal, binbir çeşit tütsü, amber, vanilya, çin baklası, şekerleme. Bir kadının düşleyebileceği her şeyin olduğu hayal gibi bir dünya içten gelen bir dilek gibi…
K31: Gül ve mürdüm eriğinin karışımı olan koku oldukça kadınsı.
K32: Beyaz misklerin içerdiği ve sarmaladığı gizemli yuvarlaklık goncanın saflığını yeniden belirginleştirir. İçtenlik ve saflığın kadındaki   dayanılmaz çekiciliği.
K34: Eşsiz ve evrensel kadınsılık, rahatlık ve samimiyet sunan bir koku. Parlak oryantal karışım, saflığın ve zevkin ışıltılı imzasını ortaya çıkarıyor. Vanilya ve erz ağacı karışımı.
K35: Frezya yaprakları, manolya, yasemin ağırlıklı çiçeksi aromanın yanında biber, zencefil ve amberin birlikteliğinden yaratılmış.
K36: Asma çiçeği, sümbül, manolya, vadi zambağı, yasemin, misk, meşe ağacı ve sedir ağacının birlikteliğinden ortaya çıkan koku kadınlara hitap ediyor.
K37: Çiçeklerin ve baharatların bağımlılık yaratan kombinasyonudur. Adeta duygusal bir patlamayı temsil eder. Sarhoş edici bir parfüm. Notaları; gardenya, yasemin, vanilya, paçuli.
K39: Şık, modern ve oldukça kadınsı bir parfüm. Nergis, palmiye, frezya, müge ile harmanlanmıştır. Gardenya gülü, siyah Frenk üzümü, misk ve meşe yosunu içerir. Gizemi ve hoş çekiciliği mükemmel şekilde hatırlatır.
K40: Hafif ve harika kokusuyla gun boyu basinizi dondurebilir. . Kalici, insani rahatsiz etmeyen ve her yasta kisinin kullanabilecegi bir parfum
K41: Ferah ve şehvetli parfüm. Bereketli odunsuların karışımına sahiptir. Kadınlar için yeni bir koku.
K42: Tıpkı ikinci tenimiz haline gelen seçkin bir zevk iksiri. İçeriğinde bulunan Frambuaz, yasemin ve beyaz misk ile tam anlamıyla tutkulu, mükemmelliyetçi kadının parfümü...
K43: Çiçeksi olan bu kokunun içeriğinde, mimoza, gül, menekşe çiçeklerinin yanı sıra vanilya bulunuyor.
K46: Romantizmin doruğunda “aşık olmanın zamansız esansı”nı simgeleyen duygu dolu bir parfüm.Kadifemsi odunsu notalar, gösterişli çiçekler ve baştan çıkarıcı miskin büyüsüyle tanışmaya hazırlanın.
K48: Koku ailesi; çiçeksi ve pudralı. Üst notalar çiçek enerjisi, Parma menekşesi, Bulgar gülü, kasis çiçeği ve vahşi akasya. Kalp notalar; pudranın gücü, vanilya, beyaz misk, oropara. Alt notalar; şehir enerjisi, hedione ve cyclosal olan bir bayan parfümü.
K50: Buram buram vanilya kokmak isteyen bayanlar için eşsiz bir parfüm olacak.
K51: Üst notalar; freesia, guava, hibiscus, papaya, passion fruit. Orta notalar; dragon fruit, jac fruit, pomegranate. Alt notalar; şeftali, beyaz musk.
K52: Tüm zamanların modern klasik parfümü.Teninizde bir çiçek demeti:ışıltılı saf,sade ve hassas.
K54: fresh, taze, yaz mevsiminde çok rahatlıkla kullanılabilinecek bir bayan parfümü. Kullanıcının kendisine özel bir koku. Limon çiçeklerinin baskın olduğu tazelik hissi.
K58: Düşle. Gül. Aşık ol. Yeşil elma yaprakları, tatlı mandalina, pembe manolya ve miskin kombinasyonu sizi rengarenk ve eğlenceli bir dünyaya götürüyor.
K60: Taze ve ferahlatıcı çiçeklerin,meyvelerin ve  baharatların verdiği canlılık, bu parfüme özgü, Japonya’da yetiştirilen özel bir kayısı ile harmanlanıyor. Ortaya çıkan koku meyvemsi ve büyüleyici.
K63: Üst notalar; bergamot, cassis, mandarin. Orta notalar; cloves, ginger, gren fig, nane. Alt notalar; white musk, white woods.
K64: Zambak, yasemin ve jacaranta ağacının karışımından oluşan çekici bir koku.
K67: Klasik oryantal koku ailesinden olan Sicilyalı mandalina, yumru çiçeği, erik yasemin, sandal ağacı, ambroxan, tonka baklası, misk ve vanilya kokuları içeriyor.
K68: Tiryakisi olacağınız, tutkuyla kullanacağınız bir parfüm. Kalp notasında Jamaicada bulunan ve açtıktan birkaç saat sonra aolan nadide çiçek “ gecenin kraliçesi” ni barındıran parfüm bu yüzden çok özel. Kendi kurallarını koyan vurdumduymaz kadının çiçeksi, baharatlı parfümü.
K70: Hassas, genç ve baştan çıkaran kadını temsil eder.Üst notalarda frenk üzümü, menekşe, erik ve anason; orta notalarda ylang ylang, portakal çiçeği ve sümbülteber gibi tatlı kokular; alt notalarda ise vanilya, aselbent, tonka fasülyesi ve şehvetli balsam kullanılarak hazırlanmış benzersiz kokulardan biri.
K71: Parfüm, yumuşak, çiçeksi oryantal, yeşil yaprakların, odunsu ve yumuşak çiçeksi notaların karışımıdır. Zevk, duygusallık ve titreşimin parfümüdür.
K72: Amerikan çiçeklerinin vahşi cazibesi parfüm şişesinde sizin için bir araya geldi. Çiçeksi ama iddealı... Ferah ama aynı zamanda seksi ve çekici... Cesur kadın tarzı gibi çelişkilerle dolu, benzersiz bir koku! Kaliteyi arayanlar için bir numaralı tavsiyemiz.
K73: Modern ve ışıltılı kadınlar için yaratılmış olan bu parfüm, bulgar gülü, Madagaskar beyaz karabiberi, gri amber, vanilya ve sedir ağacı gibi oryantal koku notaları içeriyor.  
K75: Meyveli ve çiçekli bir kokudur. Bu kadınsı ve ışıltılı parfüm kokusunu yaban çileği, ahududu, pembe greyfurt, siyah Frenk üzümü, müge, kızıl şakayık, menekşe, kaşmir ağacı, vanilya ve misk karışımından alır. Günlük kullanım için tavsiye edilir; özellikle yaz ve bahar ayları için ideal bir parfümdür.
K76: Yaşama zevki gibi büyüleyici, vazgeçilmez ve çarpıcı bir parfüm : Çiçeksi ve meyveli. İçeriğinde, Sicilya limonunun canlılığı, yeşil elmanın mutluluğu, mavi sümbüllerin içtenliği yer alıyor.
Yaseminin yoğunluğu, bambunun tazeliği, beyaz güllerin çekiciliği parfüme bambaşka bir ruh katıyor. Sedir ağacının karakteri, amberin dolgunluğu, misk'in sarmalayan büyüsü ise yoğun bir şekilde hissediliyor.
K77: hoş ve yoğun bir parfüm. Saf, şehvetli ve kadınsı esansı yakalar. Meyan, amarona kirazı, menekşe, vanilya ve süsen notalarına sahiptir.
K79: Egzotik yasemin, pembe sümbül, beyaz misk, şık süsen, vetiver, paçuli amberi, pembe biber, turunçgil sizi baştan çıkarıcı bir kadına dönüştürüyor.
K80: Frezya, kakukle, menekşe, şeftali, vanilya ve misk aromalarından oluşuyor.
K81: Modern canlı üst notalarda yer alan nilüfer ve Frezya'ya ışıltılı mandalina notaları ekleniyor. Siyah frenk üzümü vurguları parfümün üst notalarını tamamlıyor. Manolya notaları, beyaz zambak ve menekşe yaprakları ile çevreleniyor ve çiçeksi notaların kalbini oluşturuyor. Nar taneleri çiçeksi siluetin üzerine ekleniyor. Tensel notaların sarı ağaç notalarıyla eşleşmesi parfümün feminen yönünü en iyi şekilde yansıtıyor.Kayısı bağımlılık yapıcı bir enerji açığa çıkartıyor.
K83: Lüks ve sofistike. İçeriği, mandalina, kavun, siklamen, yasemin, gül, patauli, amber.
K86: Başdöndürücü kokunun ilham perisi Liv Tyler, kendini doğal ve gizemli hissettiğinde bu kokuyu kullanmayı seviyor. Bağımlılık yaratan paçuli ve vanilya yumuşaklığı gül notalarının da katılımıyla dayanılmaz bir parfüme dönüşüyor.
K88: Baştan çıkarıcı bir bayan kokusu. Hassas ama aynı zamanda kadının gücünü ve zerafetini yansıtıyor. Bağımlılık yaratan bir koku.

K89: Kadınlar için seksi, çekici ve klasik bir parfüm. Verimli meyveler ve tatlı fındık esanslarıyla sizi sarar. Yatıştırıcı kehribar, vanilya ve tonka fasulyesi karışımına sahiptir. Eşsiz yeşil-oryantal bir his verir.
K90: Vanilya ve yaseminin Frenk üzümüyle flörtü. Ani ve karşı konulamaz bir çekim gücü.
K93: Kadının çekiciliğini yansıtan özel bir parfüm. Yeşil notalardan saçılmış taze çiçekler, amber, kaşmir, vanilya ve sandal ağacı ile harmanlanmış meyvelerin seksi karışımıdır.
K95: modern ve bağımsız notalara sahip bu parfüm 21. Yüzyıl kadınının bağımsız ruhunu harekete geçirmek için tasarlanmıştır.
K111: Ferahlığıyla kendini özgür ve taze hisseden kadının kokusu.
K112: Üst notalar; bergamot, biber ve ambrette çekirdeği yağı. Orta notalarda; kediotu çiçeği, yasemin ve gülhatmi çiçeği. Alt notalarda ise; erz ağacı, gaiac ağacı ve misk.
K114: Arzu dolu ve asla naif olmayan, başı göklerde ayakları yere basan 21. Yüzyıl kadınları için yaratıldı. Beyaz amber, yasemin, sandal ağacı ve misk kokularının birleşiminden oluşan bu koku içindeki baştan çıkarıcılığı ortaya çıkarmak isteyen kadınların parfümü olmaya aday.
K115: Yasemin, şakayık, pembe misk, beyaz çay, pembe biber, ananas ve nardan oluşan şaşırtıcı bir koku.
K116: Neşeli ve canlı bir koku. Şen şakrak. Hayat, heyecan ve merak dolu büyülü bir deneyimdir. Gel ve büyülü nergis, yonca ve yabani gül karışımı ile oyna. Bu parfümün pırıltısı duygularınızı uyandırıp duyularınızın doruğa çıkmasını sağlayacak.
K117: Kadının iç güzelliğini çiçeksi kokusuyla ortaya çıkarıyor. Defne ağacı, mandalina ve pembe biber, dağ zambağı, sedir, amber ve miskin feminen kokularıyla birleşiyor. Ortaya sadeliğiyle baştan çıkarıcı bir parfüm çıkıyor.
K118: cazibesini kullanmayı bilen, hem masum hem kışkırtıcı, hem enerjik hem dingin olabilen, büyüleyici kadınlar için yaratılmış eşsiz bir parfüm. Çiçeksi notaların içeriğindeki vanilya ve vetiverle dans ettiği mükemmel karışım.
K119: Tatlı, şehvetli ve çiçeksi bir koku. Canlılığı ve yakınlık hissini uyandırır. Taze çiçek notalarıyla sarar. Modern kadınlar için sonsuz bir zevk yaratır.
K120: Koku ailesi çiçeksi meyvedir. Üst nota; kan portakalı, orta nota, yasemin, alt nota; yumuşak odunsu kokulardır.
K121: Güçlü çekiciliğin gizli şifresi. Portakal çiçeği özü tazeliğiyle öldürücü şeytani darbeyi vuracak  baştan çıkarıcı çiçek buketinin etkisini güçlendiriyor. Çiçeksi oryantal baş notası; portakal zencefil, orta notası; zambak, yasemin, portakal çiçeği özütü ve dip notası ise sandal ağacı ve bal içeriyor.
K122: Soft bir çekicilik, kristal berraklığı ve ışıltılı parlaklık… Ferah, titreşimli, çiçeksi bir kokuyla karakterize nadide bir güzelliğin değerli mücevheri. Kendinden emin, ama aynı zamanda feminen, çekici ve daima göz alıcı bir kadın için büyüleyici ve seksi bir parfüm... Seksi ve saydam bir karışım, ağırbaşlı çekiciliği ve baştan çıkaran varlığıyla size keyif veren bir koku...
K123: Bu olgun, çiçeksi, meyveli nesnenin teninize yerleşmesine teslim olacaksınız. Calabria ve cairinha limonlarından yansıyan tazelik tıpkı bir kahkaha patlaması gibi hissediliyor. Koku daha sonrasında meyveli bir yola geçiyor. Temel notalarında elma ve beyaz sedirin hafifi ağaç kokularının sağladığı yumuşak ve rahatlatıcı dokunuş yumuşak misk tenselliğiyle tazeleniyor.
K124: Yumuşak, tensel, mutlu bir koku. Renkler ve aromalar ile canlanan sevgi dolu mekanlar, Bali ve Borobudur’dan frangipani çiçeği, Japonya’dan kiraz ağacı, Burma’dan kadınların ve çocukların yüzlerini boyamak için kullandığı tharaka ağacı, tütsü, pirinç ve vanilya, Çin’den beyaz çayı birleştiren eşsiz bir bayan parfümü.
K125: Modern ruhu yansıtan şıklık ve zerafeti temsil ediyor. Notalarındaki hanımeli, ingiliz gülü, tiare çiçeği, yasemin, peone, misk, hint sandal ağacı ve paçuli ile kadınsı şık ve modern.
K126: Çiçeksi kokusunu nar, Trabzon hurması, lotus ve champaca çiçekleri, siyah orkide, amber, siyah menekşe ve maun ağacından alan çekici bir kokudur.
K127: Tepe notalarında aldehyde eşlik eden bergamut ve fas nerolisi kullanılmıştır. Kalp notalarında ylang ylang, sümbül, yasemin, müge çiçeklerinin çekici kokuları irisin pudralı notaları ile devam eder. Dip notalarda ise paçuli, vetiver, sandal ağacı ve vanilya ile değerli ağaç notaları ve egzotik notalar birleştirilerek zengin bir parfüm elde edilir.
K128: Duyularınız için tam bir ziyafet. Elma kokusunu egzotik çiçeklerin ve odunların kokusuyla birleştiren muhteşem bir parfümdür. Notalar; Amerikan elması, greyfurt, gül, sandal ağacı, beyaz amber.
K129: Her zamankinden daha karşı konulmaz, bu yeni çiçeksi koku gül ve lüks notaların harmanından oluşan kesinlikle tutku dolu bir bileşim.
K130: Modern kadınlar için gizemli bir parfüm. Size sıcaklık, ferahlık ve kadınsılık getirir. Üst notalarda tahrik edici gül, biber ve bergamot, orta notalarda; gardenya ve sardunya, alt notalarda ise pamuk şekeri, vanilya, baharatlı sandal ağacı ve misk bulunur.
K131: Eşsiz odunsu amber-çiçeksi parfüm, çiçek tarafından aydınlatılmış iki güçlü üst notaya sahiptir. Amber, kaşmir, yasemin ve zambağın müthiş uyumunu yaşayacaksınız.
K132: Değerli ve cüretkar. Bulgar gülü ve mai de grasse gülü ile zenginleştirilen parfüm, odunsu kokusuyla meydan okuyucu.
K133: Taze çiçeklerin ve yeşilliklerin kokusu misk ile yatıştırılan genç hisseden kadının kokusudur. Eğlenceli ve feminen bir parfüm.
K134: Modern kadınlar için ebedi çiçeksi bir koku. Büyüleyici ve neşe dolu bir kıvrımla aşırıdır. Değerli bir mücevher gibi eşsiz ve şehvetlidir. Günlük kullanım için mükemmeldir.
 K135: Kadınlar için çiçeksi-meyveli bir koku. Şık ve göz alıcı genç kadınlar için tasarlanmıştır. Tatlı ahududu ve sardunya içermektedir. Odunsu temel notalarda sedir bulunmaktadır.
K136: tutkulu bir kahraman, büyülü ve zor yakalanan cazibeli bir dişi haline dönüşen ve bizleri fantezi dünyasına çeken masal kahramanı Kül Kedisini seçti. Saat gece yarısını vurduğunda masalınız başlayacak ve gece...
K137:bahar çiçeklerinden oluşan bir buket, kimi mutlu hissettirmez ki. Mutlu kadının kokusu.
K138: Dayanılmaz ve arzulu kadının kokusu. İlk önce, aydınlık pırıl pırıl bergamot ve ardından ferahlatıcı çiçek kokularından oluşuyor. Orta noktalarında çiçeksi bir koku hissediliyor ve arkasından beyaz misk ve odunsu notalar birleşiyor.
K139: Feminen, çarpıcı ve inkâr edilemez şehvete sahip kadınlara özel, yeni bir iksir sunuyor.Soğukkanlılığın manifestosu sıradanlığın dışına çıkmanın baş döndürücü pasaportunu oluşturuyor. Sınırları zorlamaktan zevk alan asi ruhlar için saklanmış bu yeni iksirde, ışıltılı altınsı meyveli baş notayı limon, mandalina, armut, greyfurt; feminen orta notayı yasemin,aloe vera ve tarçın; ışıltılı odunsu dip notayı ise meyan kökü ve misk oluşturuyor.
K140: Büyülü bir dokunuşla beliren baştan çıkarıcılık, parlayan şampanya notalarının egzotik meyve kırmızı ahududu ve taze elmayla flört edişi...Islak menekşe yapraklarının yükselen ezgileriyle birleşmiş, zengin, ılık, nanemsi ve ışıldayan kehribarla ezilmiş, vanilya tanelerinin şehvetiyle harmanlanmış kadifemsi gül ile insanın içi içine sığmaz ruhu.Tensel notaların kırmızı ahududuyla yumuşak tatlı bir öpücük için karışımı…
K141: Kadınlar için parıltılı, meyveli ve çiçeksi parfüm.  Modern, ritmik, seksi ve eğlenceli.  Üst notalarda armut şerbeti, yaban mersini, yıldız anason; orta notalarda frezya, şakayık, manolya ve yonca; alt notalarda ise kediotu, misk, sedir ve sandal ağacı kullanılmıştır.
K142: Bergamot,siyah frenk üzümü,bereketli yeşil yapraklar ve salatalığın canlılık dolu notalarına sahiptir.Yumuşak orta notalarda manolya, yasemin,müge,gül ve portakal çiçeği kullanılmıştır.Kehribar,misk,nektarin,vanilya ve paçuli ile daha da sıcaklaşır.Kadınlar için parlak,modern ve lüks bir parfüm.Parlayan elmaslara benzer- şık ve abartılıdır.Gündüz kullanımına uygundur.
K143: Fark edilen ve canlandıran koku, kadın bireyselliğine esin vermek ve renkli yanını ortaya çıkarmak üzere tasarlanan kadına enerji yayarken aynı zamanda girdiği her odada hissedilen hayata karşı beslediği tutkuyu da görünür kılıyorç
K144: Egzotik liçe, kırmızı ahududu notaları açılışı yapar.
K145: Ferah, kışkırtıcı ve etkileyici parfümün notalarını  meyve, çilek, krema, menekşe ve  vanilya  oluşturmaktadır. Tatlı ve çiçeksi bu parfüm sihirli yaz tatili anlarından, akşamüstü güneşin çekilmesiyle başlayan parti atmosferini yakalatan bir etkiye sahiptir.
K146: Üst notalar; lırmızı elma, kuşüzümü, çilek. Orta notalar; rezya, nazende çiçeği, yasemin, gül. Alt notalar; amber sandal ağacı misk. Kışkırtıcı, tasasız, parlak kadının kokusu.
K147: Çiçek-meyve esanslarını limon tamamlıyor ve bu koku ten için samba oluyor. Pina Colada ve tatlı Hindistan cevizi tropik çekicilikle büyülüyorlar. Egzotik Rio akşamları sizi bekliyor.
K148: Müşvik şakayık, buğulu yeşil yapraklar, gül yaprakları, baie gülü, Hint sandal ağacı, Ada çiçeklerinin aroması, egzotik meyve kokteylinin keskin kokulu tadı, tropik, nemli çiçekleri anımsatan ve tropiklerdeki duygulu muzipliğe sahip hayatı anımsatan bir parfüm.

K149: Özgüven, kadınsılık, sessiz güç ve sonsuz zerafet. karmaşık ve büyüleyici hissettirecek, farklı boyutlar yaratan sıcak, çekici, odunsu kehribar parfüm, özel üretilmiş zambak, manolya ve yasemin yapraklarının saf ve doğal ylang özü ile tamamlanmış kadınsı ferah karışımın ışıltılı notaları; erimiş sandalağacı, karabiber, sulu mandalina ve bağımlılık yaratan şerbet gibi doğal bal bulunuyor
K150: Saflık ve idealislikle göz kamaştıran etrafına aydınlık saçan kadının vazgeçilmez kokusu . Baş notasında beyaz kekik özü, calabria mandalinası, orta notasında orkide , zambak, ylang ve dip notasında ise tonka fasulyesi , vanilya, meşe ağacı özleri çeriyor.
K151: Notalarını mandalina, armut, gül, asmanthus çiçeği, pembe biber, şakayık, sandal ağacı, paçuli ve vanilya oluşturmaktadır.
K152: Çiçeksi bir kokuya sahip deriden esinlenerek yaratılmış neşeli ve kadınsı bir koku. Saf, canlılık dolu ve nazik. Üst notalarda müge, nergis, gül ve süsen kullanılmıştır. Orta notalarda sarmaşık gül, mimoza ve sümbülteber hissedilmektedir. Temel notalar ise Süsen, odunsular ve deri akoru içermektedir.
K153: Notalarında elma, beyaz cicek ve vanilya bulunan parfüm,  tatlı ama aynı zamanda fresh bir kokuya sahip.Biliyorsunuz parfümler yaratılırken, hayalde nasıl bir kadın canlandırdığı, ne tarz kadınlara hitap edeceği önemli bir ayrıntıdır. E denemek ve kendi yorumumuzu yapmak gerek.
K154: Çiçeksi notalarla başlayıp romantik esintilere dönüşen frezya,gül,yasemin,turunçgil ve dip notalarda iris , amber ve miskin hissedilen gizeminin buluştuğu kadınsı  bir parfüm.
K155: Beyaz ve çiçeksi,tensel ağaçsı ve misk kokularıyla dişiliği bir kapsule sıkıştırmış koku.İçerdiği malzemelerin yenilikçi bir anlayışla oluşturulmuş kombinasyonu çok sayıda öykü anlatıyor, baştan çıkarıcı duyguyu yaratıyor.
K156: Ferah bir açılışı izleyen çiçek kokuları ve kentli genç kadının kalıcılaşan ambersi modern kokusu.
K157: Narin freşlik ile başlayan karşı konulmaz başlangıç noktasında, çiçeklerin ve açan şeftali çiçeklerinin imzasıyla birlikte şeffaf ve kendiliğinden ortaya çıkan siklamenin birlikteliği. Çiçeksi, şeftali, romantik ve feminen kalp notası; açan lotus çiçeğinin hassasiyeti, yoğun ve değerli yasemin. Güllerin hayret verici şirinselliği. Baştan çıkarıcı ambrette, yumuşak sedir ağacı ve parlak, yoğun musk ile sarmalıyıcı dip nota.
K158: Tepe notası canlılık ve ferahlık veren limon, manolya yaprakları ve yeşil ahududu yapraklarından oluşuyor. Kalp notasında ise bahar çiçekleri buketlerinin çekiciliğini yansıtan mayıs gülü, parma menekşesi ve lotus çiçeklerini barındırıyor. Yosun, osmantus ve sedir ağacı birleşimi, kibar ve ele geçiren dip notasının yumuşak bir kapanış yapmasını sağlıyor.
K159: Üst notalar: bergamut, karabiber, mandalina, portakal Orta notalar: sarı gelincik, yasemin, nar çiçeği, haşhaş tohumu Alt notalar: vanilya, sedir, asilbent.



K160: Deniz tuzu ile kristalize olan ışıltılı mandalina çiçeği ve kışkırtıcı pelin aracılığı ile parfüm, ışıltılı ve gerçeküstü tepe notaları sunuyor. Kalp notası, içeriklerin ironik kontrası ile ortaya çıkıyor. Etkileyici renk ve kokular kadife gibi yumuşak amber çiçeği ve Cattelya orkidesi; egzotik ve berrak nilüfer gibi narin içeriklerle kaynaşıyor. Dip notasının baştan çıkarıcılığı amber ve sedir ağacının beklenmeyen ve hassas duygusallığını açığa çıkarırken, soyut beyaz musk tarafından sarmalanıyor. Sihirli ve büyüleyici bir parfüm, Baştan çıkarıcı, çekici dişilik… Çiçeksi ve meyvemsi bir koku. Ruh ve hayal gücünü harekete geçiren doğa üstü bir iksir.
K161: Yoğun, büyülü ve çekici. Modern dişiliğin özünü yakalamış ve gerçek zerafeti vurgulayan sofistike bir dünyayı keşfedin. Yumuşayan güçlü bir çekiciliği… Sonsuza dek yaşayan lüksü… Sarhoş eden yakınlığı yaşayın… Basitliği ve sadeliği, gizemi ve şaşırtıcılığı, duyuları baştan çıkarıyor ve tüm vücudu ele geçiriyor. Misk kokunun kalbinde yer alıyor. Pembe şipre akoru parfümün gerçek ruhu oluşturuyor. Her eau de parfüm yeni bir duygular ve izlenimler çağlayanı yaratıyor. Apaçık ama aynı zamanda esrarengiz.
K162: Şehirli modern ve karşı konulmaz bir süper kahramanı ifade eden parfüm oldukça seksi... Gün boyu süren fresh ve çiçeksi kokunun ilk notasını revent kabuğu ve bergamot, orta notasının hindistan tutya çiçeği ve okka gülü, dip notasını ise paçuli ve sandal ağacı oluşturuyor.
K163: Meyve ve çiçeklerin etkili bileşiminden Kadınlara bir armağan...
K164: Dünyanın aşk ve romantizm başkenti Paris'ten, aşk kokusu.
K165: Düşlerimizi ve duygularımızı harekete geçiren büyüleyici ve görsel bir dünya… Bu olgun, meyveli çiçeksi nesnenin teninize yerleşmesine teslim olacaksınız. Calabria ve Cairinha limonlarından yansıyan tazelik tıpkı bir kahkaha patlaması gibi hissediliyor. Koku daha sonrasında meyveli bir yola geçiyor. temel notalarında elma ve beyaz sedirin hafifi ağaçlı kokularının sağladığı yumuşak ve rahatlatıcı dokunuş yumuşak misk tenselliğiyle tamamlanıyor.
K166: Güllerle başlayıp meyveli şekerli bir havayla tene yerleşen bir koku.
K167: İçeriğindeki yasemin, nilüfer çiçeği, mayıs gülü, portakal çiçeği, sandal ağacı, vetiver ve misk gibi tropikal ve egzotik kokuların uyumuyla beslenen çekici bir koku.
K168: Canlılık dolu meyvemsi çiçek kokusu. Olağanüstü, muhteşem, özgür ve şehvetli. Üst notalarda, yuzu, kumkat ve elma. Orta notalarda frezya, nilüfer ve gül. Alt notalarda misk, sandal ağacı, sedir ağacı.
K169: Kadınlar için çiçeksi meyveli bir koku. Tatlı düşler ve mitolojiden ilham alınarak yaratılmıştır. Geleceğin büyüsü ve hayal gücünün yaratıcı gücünü kutlar. Ferah ve çapkın bir ton taşır. Greyfurt, elma, kayısı, şakayık ve menekşe içerir.
K170: Kadınlar için çiçeksi meyveli bir koku. Tatlı, ferah ve şehvetli. Üst notalarda hanımeli ve tutku meyvesi kullanılmıştır. Orta notalar Bulgar gülü ve yaseminden oluşmaktadır. Temel notalar ise sedir ağacı ve kehribardır.


K171: Baştan çıkarıcı, şehvetli bir parfüm. Özünde tatlılığın davetkar ve lezzetli notalarını içerir. Beyaz çiçeklerin esintisiyle devam eder. Şehvetli odunların sıcaklığıyla baştan çıkarır. Her anınız için idealdir.
K172: Moroccan gülleri, Fransız manolyası ve Mısır yaseminlerinin şehvet uyarıcı harmanı ve Rusya'nın kişniş ile Hindistan'ın safran yağının baharatlı kokusunu içinde barındıran büyüleyici bir karışım.
K173: Parfümün tepe notasında uyarıcı ylang çiçeği mor menekşe çiçeği ve modern aldehitler yer alıyor.kalp notasında sarhoş edici yasemin,zambak gül konsantrasi,amber alt notasında ise kaşmir miski, paçuli,sandal ağacı ve beyaz süet özleri içeren koku arzu ve heyecen yaratıyor.
K174: Tutkulu, saf ve zarif. Tutkunun simgesi olarak bilinen gül çiçeğinin varlığını açılış notalarında hissediyorsunuz. Parfümde sambacı yaseminin zarif hafifliği, böğürtlenin meyveli notaları ve menekşe yapraklarının rafine tonları birleşiyor. Kapanış notalarında bulunan sandal ağacı parfüme derin bir nuans veriyor. Paçulinin tensel aroması kokunun büyüleyici ve şaşırtıcı tarafını ortaya koyuyor.
K175: Zarif ve rafine parfüm taze,sıcak dikkat çeken ve kendini genç hissden kadınlara adanıyor. Kadının zarif kişiliği saf ve otantik notaların kombinasyonuyla yansıtılıyor. Dengenin simgesi olan ametist zarafet ve uyum içindeki asil ruhu uyandırıyor. Güçlü kadınsı hali ise ağırbaşlı bir tensellikle ortaya çıkıyor. Şişesindeki yalınkavi şekiller yanar döner ışık oyunları bu eşsiz kokunun seçkin ve tensel özelliğini yansıtıyor.
K176: Baş notalarda mandalina, beyaz biber, pembe tane biber ile fresh, cool ve keskin bir başlangıç. Orta notalarda beyaz şakayık ve portakal ağacı çiçeği ile çiçek buketlerine açılış ve kadınsılığın ifadesi Dip notalarda Tonka fasülyesi ve fındık çiçeği ile şehvetli, bağımlılık yaratacak bir etki.
K177: Tutkulu kadınlar için yaratılmış parlak, meyveli ve çiçeksi parfüm. Canlılık dolu, şehvetli ve duru.
Ferah turunçgil notalarının yasemin, orkide çiçekleri ve olgun frenk üzümüyle karışımına sahiptir. Derinlerde ise yumuşak kehribar, misk, sandal ağacı ve sedirle tamamlanır. Günlük kullanım için mükemmeldir.
K178: Endonezya yasemini, gece açan orkide ve Çin tarçını bu kokuyu sıcak, oryantal ve feminen kılıyor.
K179: Ferahlatan meyve ve sıklamen çiçeği kokularıyla başlayıp yasemin ve zambakla dişileşen, amber ,vanilya,iris ve sedir le teninizle özdeşleşen modern bir koku.
K180: Parfümün ilk notalarında bulunan Sicilya limonu ve İtalyan portakalı, ananas ile müthiş bir ahenk sağlamış. Orta notada Frenk üzümü, şakayık ve menekşe kullanılan parfüm dip notadaki tonka fasulyesi ve sandal ağacı ile bütünleşiyor.
K181: Şeftali, yasemin, bergamot, gül, sandal ağacı, tonka fasulyesi, amber ve vetiver.
K182: Büyülü, uzun süre kalıcı koku. Saf çiçeksi kokudaki şehveti yakalar. Modern kadının ruhuna hayat verir.


K183: Güçlü ve özgür kadının parfümü. Kentin ritmine yaşam dolu enerjisiyle ayak uyduran, tutku dolu bir kadın. Etkileyici çiçeksi bir tazeliğe sahip kokunun tepe noktasında anason bulunuyor. Feminen, cazibeli bir buketi andıran kalp aromasında kuş üzümü, tutku dolu, baştan çıkarıcı dip aromalarında badem ağacı bulunuyor.Her kadının hislerini yakalayacak kararkteristik bir parfüm...
K184: Parfümün kalbine doğru indikçe yumuşacık bir esinti; gül ve lotus çiçeği ile ortaya çıkan kadınsı hava kendine özgü. Alt notalarda ise kadının sıcaklığını yansıtan amber ve vanilya, misk ile birleşmiş. Sürprizler ile dolu seksi ve duygusal bir parfüm.
K185: Oryantal çiçeksi bir koku. Parfümde  ananas yaprağının tazeliği, turuncun tatlı kokusu, kadınsı orkide, vanilya, paçuli ve duygusal sıcaklık veren sandal ağacı gibi özel karışımlar hissediliyor.
K186: Masumiyet, zarafet ve tahrikin gücünü ifade eder. İnciçiçeğiyle güçlendirilmiş yeşil çiçekleriyle, orijinalinden daha yoğundur. İnciçiçeği, kuşüzümü ve bergamotun üst notalarını; gül, gardenya ve potakal çiçeğinin orta notalarını içerir. Temel notalarında sandal ağacı, kediotu, vanilya ve misk.
K187: Üst notasında bergamot, kuş üzümü ve taze çimler saflığı ve çocukluğu ifade ediyor. Alt notasında ise baştan çıkaran sandal ağacı ve baş döndüren heliotrop, vanilya, iris ve misk özleriyle birleşiyor. Kadınsı ve klasik gül inci çiçeğinin zerafeti, portakal çiçeğinin asaleti ile birleşerek asil havasını ve sofistike şıklığını koruyor.
K188: Çiçeksi ve meyvemsi baştan çıkarıcı kadının parfümü.
K189: Üst notasında bergamot, kuş üzümü ve taze çimler saflığı ve çocukluğu ifade ediyor. Alt notasında ise baştan çıkaran sandal ağacı ve baş döndüren heliotrop, vanilya, iris ve misk özleriyle birleşiyor. Kadınsı ve klasik gül inci çiçeğinin zerafeti, portakal çiçeğinin asaleti ile birleşerek asil havasını ve sofistike şıklığını koruyor.
K190: Gardenya, şakayık, portakal çiçeği üst notaları kehribar, misk ve sandal ağacının şehvetli notaları ile harmanlanmıştır. Şehvetli, cazibeli, cüretkar ama güven verici kadınların kokusu.
K191: Çekici ve kadınsı. İçinde bulunan tatlı baharat ve çiçek özleri ile baştan çıkarıcı.
K192: Genç ve çağdaş bayanlar için üretilen bu kokunun içeriği greyfurt, Frenk üzümü, yabani gül, frezya, zencefil, kakule, tarçının yanı sıra zencefil, nar ve sedir ağacından oluşuyor.
K193: Farklılıklarla dolu,karizmatik, sanata doymuş, yaratıcı, ateşli, ayartıcı, cüretli, aşık...Tüm ihtiraslarını dolu dolu imtiyazsız yaşıyor. Kokusuda kendisi gibi kontrastlarla dolu; grafik, dişi ve ışıltılı; Fuşya ve altın yaşadığı şehrin ve karakterinin canlılığını ve ışıltısını yansıtıyor.
K194: Yasemin, üzüm ve greyfurt kokusunun ana koku olduğu bu parfümün alt notalarını ise sandal ağacı, lale ağacı, böğürtlen ve nilüfer oluşturuyor.
K195: Çiçek özlerinin yoğunluğuyla sizi baştan çıkaracak bir parfüm. İçeriğinde hanımeli, yasemin ve menekşe bulunuyor.
K196: Genç ve çapkın bir parfüm. Seksi, şımarık ve eğlenceli. Bu yaz bir şeyleri ısıtacak. Kızarmış waffle, şehvetli moka kremi, baharatlı tarçın ile leziz akçaağaç notalarının karışımını içerir.

K197: Nane ve fesleğen notalarına yapılan vurgu ile modern aromatik yeşil buket yaratıldı. Parfüm yeni bir aromatik koku türü olmaya ve klasikleşmeye aday. "Time Release Technology"ye sahip parfüm böylelikle saatler sonra bile tekrar canlanabiliyor.
K198: Kadınlar için ferah, neşe dolu ve nazik bir parfüm. Huzur ve uyumun keyfinden esinlenerek yaratılmıştır. Olgun meyveler, taze çiçekler, sıcak ağaçlar ve yatıştırıcı kehribar ile harmanlanmıştır.
Orta notalarda ananas, tutku meyvesi, frezya ve şeftali; alt notalarda ise erz ağacı ve kehribar kullanılmıştır.
K199: Lezzetli meyveler, sarhoş edici aşk iksirleri ile gecenin derinliğinde siz büyülü bir yolculuğa davet ediyor. Çiçek buketleri ve misk ile duyulara hitap ederken, asıl gücünü kiraz, erik ve birçok taze meyve aromalarının karışımından alıyor. Bu kokulara ilerleyen notalarında orkide, iris, frezya ve amberin sıcak karışımı eşlik ediyor. O, özel anlar ve geceleriniz için...
K200: Kendinden emin ve ne olduğunun farkında bir kadın… Hayata pırıl pırıl bir gülümseme ve şevkle yaklaşan iyimser bir insan… Büyük şımarıklıklardan küçük sürprizlere kadar kendisine nasıl iyi davranacağını biliyor. Into the blue işte bu kadın için yaratıldı. Orta notalarındaki çok güçlü çiçek kokusu, yenilenmeyi temsil ediyor. Parfümün tüm notalarında su içeren bir element mevcut; bu bazen üst notalarda kokuya tazeliğini veren yeşil yaprakların ya da orta notalardaki lezzetli ve sulu kokuyu veren kavunun ya da temel notalardaki ıslak ağaçların nemli tazeliği olabiliyor.
K201: Narin teninize canlılık ve hareket katacak bu koku üst notalarında parıltılı meyve ferahlığı ile zenginleşiyor. Merak uyandıran ve alışkanlık yapan bir cazibe için lezzetli kırmızı kuş üzümü ile renklendirilmiş şaşırtıcı notalar bulunuyor. Alt notasında yosun ve sedir ağacıyla zenginleştirilmiş sıcak, çekici bir amber akoru yayarak iştah açan bir iz bırakıyor.
K202: Fresh, çiçeksi bir chypre bahar parfümü. Üst notasında tazelik ve enerji veren portakal, orta notada çiçeksi aromalı bitter tatlısı öz ve paçuliyle Miss Dior un sofistike imzasını taşıyor.
K203: Frehsliği ve enerjiyi birleştiren özel bir parfüm. Bergamut, greyfurt ve portakalın sandalağacı ve beyaz misk ile birleşimini sunmaktadır.
K204: Orjinalinden daha yoğun ve zengin kadifemsi yoğun çiçek buketi. Üst notalarında yeşil zambak, şakayık, frenk üzümü, ortasında fas gülü, pembe zambak, yasemin ve alt notalarında akça ağacı, vanilya ve benzoin kristalleri bulunuyor.
K205: Oyun sever, dayanılmaz bir kadın parfümü. Yenileyici, tatlı, lezzetli ve sıcak. Üst notalarda nar, yeşil bitkiler, frezya, çilek kreması. Orta notalarda beyaz şakayık, zambak, inciçiçeği, güneş çiçeği. Temel notalarda ise gül yaprağı, karamel, marşmellov ve vanilya.
K206: Çiçeksi ve odunsu bir koku. Yağmurun ardından bahçede yapılan bir gece yürüyüşü gibi... Işıltılı Tepe Notalarını Sicilya Bergamotu, Tropik bitkiler (Bambu yaprakları) , Frezya, Şehvetli Kalp Notalarını Portakal Çiçeği,  Pembe Sardunya Doğal Dip Notalarını Misk, Kremsi Sandal Ağacı, Sedir Ağacı, Paçuli, Mineral Akorları, Amber oluştururlar.


K207: Saf çiçeksi misk parfümü.
Gece dışarı çıkan kızların heyecanını ve eğlencesini ortaya çıkartır.
Yaramaz, karizmatik, vahşi ve seksi.
Üst notalarda liçe, kavun, tutku meyvesi, mandalina, ozon ve beyaz kiraz;
Orta notalarda yasemin, pembe şakayık, frezya, gül, portakal çiçeği; alt notalarda ise pembe misk, paçuli, yosun ve blonde woods kullanılmıştır.
K208: Sonsuz çekiciliğin gizemi… Sadece “o” biliyor. Bugün, ışıkların altında, onun kişiliğini tüm samimiyetiyle ama aynı zamanda büyüleyiciliğiyle keşfetmekteyiz. Gizemli bir çekicilik. Melek bir yüz, şeytani bakışlar. Yeşil çay, İtalyan Kış Limonu, Şakayık, Yasemin, Nilüfer, Paçuli, Sarı Odun, Beyaz Misk
K209: Floral, egzotik ve seksi bir parfüm. Turunçgil, portakal ve vanilyanın müthiş karışımı bu parfümde.
K210: Genç kadınlar için oyuncu bir parfüm. Hafif meyve, kendinden geçiren çiçekler, kremsi misk sunar. Üst notalarında sulu ahududu, kayısı çiçeği. Kalp notalarında mavi şakayık, nilüfer çiçeği, orkide. Alt notalarında vanilya, misk, menekşe şekeri.
K211: Modern kadınlar için canlı ve baştan çıkartıcı bir parfüm. Çekici, özgür ruhlu, meyveli ve yaramaz. Armut şerbeti, siyah frenk üzümü, yıldız anason, fresya, kediotu ve gül notalarının yumuşak ağaçlar ve misk ile karışımını içerir. Gece kullanım için mükemmeldir.
K212: Cinsiyet bariyerlerini yıkan, maskülen ve feminenden öte, sadece insanın öne çıkarılması. Her biri diğer yarısını arayan, karşı konulmaz biçimde birbirini çeken şişeler içinde misk, amber ve vanilyanın asil bileşimi. Paylaşılmak için yaratılmış, tenin çekiciliğiyle erkek ve kadını birleştiren bir parfüm...
K213: Asya egzotikliğini western notalarıyla kombinliyor; tiramisu, orkide, sandalağacı, vanilya, hanımeli, clementine içeriyor.
K214: Üst notalar; Mandalina, bergamut, kayısı nektarı, pembe greyfurt Orta notalar; Tahiti gardenyası, beyaz orkide, şakayık ve sıklamen Alt notalar; Misk, vanilya ve sandal ağacı
K215: Zengin, baharatlı ve çiçeksi olarak yorumlanabilecek parfümün içerisinde zencefil, tatlı armut, yasemin, gül ve saf safran, dip notalarda bulunan vetiver ve paçuli ile harmanlanmış.
K216: Sofistike kadınlar için nazik şipre parfüm. Kadınsı, tatlı, tutkulu ve duyusal. Üst notaları Mandalina Portakal ve Pembe Biberdir. Kalp notaları Osmantus Çiçeği, Gül ve Baldır. Alt notaları Paçuli, Laden, Benzoin ve Hintbaklasıdır.
K217: İçerisinde çiçek kokuları özellikle orkide ve manolya, meyva aromaları şeftali, kokuların özü olan amber ve misk gibi kokuların karışımından oluşmaktadır.
K218: Efsane parfüm oluyor... Tehlikeli derecede dişi, güzel ve vahşi. Özgür, saf, büyüleyici, elde edilmesi zor ve çekici. Acı portakal kokusu ile güneşli ve neşeli notalarını, tarçının baharatlı notaları takip ediyor. Vanilya özü ve ağaçsı notalarla tamamlanıyor. Deniz kızı miskin muhteşem kokusunu teninde hissediyor. Cildi kurutulmuş çiçeklerin tuzlu öpücüğünde ürperiyor...
K500: TUTKULU, SEKSİ, CEZP EDİCİ... Karşı konulmaz cazibe arayan kadınlar için film yıldızlarının dünyasına açılan kapı, büyüleyici bir ihtişamla bu parfümde buluşuyor. Heyecan verici üst notalarda mandalina lezzeti, kırmızı orman meyveleri ve kırmızı biberle buluşuyor. Portakal ve helyetrop çiçekleri frapan orta notayı oluştururken, yoğun alt notada sedir ağacı, paçuli ve amber sizi bekliyor.
K505: Pudramsı Fujer koku ailesine ait parfüm hem meyvemsi dünyanın hem de pudramsı dünyanın baş döndürücü birleşimini sunuyor. Baş notasında yıldız anasonun güçlü vurgusu ve pembe greyfurt ile tazeliği ve "Fresh" kokuyu tamamen hissettiriyor.Orta notasındaki ahududu ve lavantanın uyumu parfümü sıradanlıktan çıkarıyor.Dip notasında ise güneş çiçeği ve vetiver yer alıyor.
K510: Meyveli ve çiçeksi koku, tatlı portakal, mandalina, greyfurt çiçeği, mine çiçeği, karanfil, napoliten kek, hayalci zambak, yasemin, vanilya, jakaranda ahşap, sandal ağacı ve kehribardan oluşuyor.
K515: Gençliğin zarafetiyle dolu bir kadına hitap edilmiş. Asi ruhu onun tahmin edilemezliğiyle oynamayı seviyor. Kadınsı ve neşe dolu bir parfüm. İtalyan mandalinasının canlı ve pırıl pırıl notaları parfüme çekici, lezzetli ve enerjik bir coşku katmaktadır. Ayva çiçeği tatlı meyvemsi ve canlı notaların neşeli bir imzayla altını çiziyor. Seylan Çayı ve İris daha çekici odunsu akortlarla karışarak eşsiz iziyle parfümü daha da vurguluyorlar.
K520: Büyüleyici, lüks ve duygusal… Gerçek Diva'nın tek kokusu… Oryantal çiçeklerden oluşmuş sıcak ve modern bir aroma. Üst notalarda bergamot, mandalina, liçi, şeftali ve solar akoru bulunan koku, orta notalarında egzotik meyveler, erik, yasemin ve beyaz zambakla karışıyor. Alt notalarında vetiver, kuru amber, vanilya, misk ve yosunla parfüm kalıcılığını ve unutulmazlığını arttırıyor.
K525: Suyun duyusal, şiirsel ve şehvetli kıpırtalarının yansıması. Başlangıç notalarında bergamot ve mandalina, ana notalarında zambak,  yasemin,portakal çiçeği ve ylang ylang esansı,  dip notalatında ise tonka fasulyesi ve amber bulunmaktadır.
K530: Açılış: neroli ve frambuaz Orta: gardenya, yasemin ve portakal çiçeği Dip: paçuli ve bal. Çekici ve kışkırtıcı…

3 yorum:

  1. Paylaşımınız için çok tesekkür ederim. Sansiro satan bır magazadan uygun fıyata acık bır parfum aldım. Üzerinde F3 yazıyor. İçinde ne oldugunu öğrenmek istedim. İnternette göremedim.Acaba K3 buna mı denk geliyor. İçindekilerde pek birşey yazmıyor sadece limonene var. Bilginizi paylşaşırsanız bu konuda cok sevınırım.

    YanıtlaSil
  2. Bu parfumun numarası kac ben bundan arıyorum

    YanıtlaSil
  3. Sümbül kokusu hangisinde var

    YanıtlaSil