27 Şubat 2011 Pazar

erkek parfüm özleri

erkek parfümlerimizin içeriklerini sizlerle paylaşmak için tek tek not ettim. işte listesi:

E1: Yüksek seviyede adrenalin... Her damlasında yaşamın yoğun kokusunu barındıran parfüm, neredeyse bir nesil boyunca beğenilerek kullanılan başarılı bir koku. Tepe notalarda sizi Greyfurt, karpuz, mine çiçeği yaprakları ve yoğun fesleğen kokusu karşılıyor. Orta notalardaki yeşil kuş üzümünün, menekşe yaprakları ve lavantayla oluşturduğu tatlı kontrast tepe noktalardaki meyve kokularında uyumlu bir geçiş sağladığı parfümde sizi dip notalarda sedir ağacı, gaiac ağacı aroması ve silhatın olağanüstü birleşimi karşılıyor.
E3: Keskin odunsu ve oryantal bir parfüm olarak sınırlandırılır. Sandal ağacı ve paçuli karışımına sahiptir.
E4: En iyi ağaçlarla, meşin ve başka doğal kokular ile harmanlanmıştır. Yakışıklı ve dayanıklı bir karakter taşır.
E5: Biberiye ve kişnişin, zindelik veren canlandıran etkisini sunuyor. Üst notada; yeşil yapraklar, Orta notada; tarçın ve kişniş, Alt notada ise safran ve misk yer alıyor.
E6: Nane notası ile başlar, amber izleri ve vanilya dokunuşu ile tamamlanır. Kullanıldığı anda, bu moda aksesuarı baştan çıkarıcılığın gizli bir silahı haline dönüşüyor.
E7: Saf, oryantal ve odunsu. Maskülen koku tarçın, yasemin, bal, tütün ve vetiverden oluşuyor. Akşam üstü için özellikle tavsiye edilir.
E8: Japon limonu, gül ağacı, nilüfer, yeşil biber ve misk özleri notalarını oluşturuyor.
E9: Kokunun özünde kakule, adaçayı, sandal ağacı, vanilya çiçeği ve sedir ağacının birlikteliği yatıyor.
E10: Serin, taptaze bir başlangıç ve ılık bir kalıcılığa sahip ağaçsı koku.
Parfüm; aile, iş, sağlık ve mutluluk gibi temel değerlere bağlı, romantik, duygusal ama erkeksi, ince ama güçlü günümüz erkeğinin ruhunu simgeliyor. Tepe notasında; mandalina, lavanta ve yeşil bitkiler, kalp notasında; yasemin, adaçayı, sardunya, fesleğen, dip notasında ise sandal ağacı, vetiver, gül ağacı ve amber ile klasik, canlı, ferahlatıcı ve fark edilir ölçüde erkeksi. Zamana meydan okuyan geleneksel değerlere sahip günümüz erkeğinin ruhunu yansıtmaktadır. Serin taptaze bir başlangıç ve ağaçsı ılık bir kalıcılık.
E11: Taze turunçgiller ile güçlendirilmiş sıcak ve odunsu bir koku. Ferah ve modern. Keskin turunçgil akorlarını, nemli meyve vurgusuyla harmanlar. Yağmurun canlandırıcı saflığı. Bitkisel notalar ile ıslak ferah hava.
E12: Üst notalarda bergamot ve sulu meyveler; orta notalarda öğütülmüş nane ve baharatlar; temel notalarda ise sedir, meşe yosunu ve sandal ağacı kullanılmıştır.
E13: Spor ve klasik.Gün boyu kendisini hissettiren erkeksi notalar:Yeşil elma, greyfurt, kekik, nane, bergamot, fesleğen, yasemin, adaçayı, karanfil, lavanta, sarıçam, meşe yosunu, misk, sandal ve sedir ağaçları bileşiminden ortaya çıkan bir koku.
E14: Uzun süre kalıcı parfümün yeni bir yorumu. Üst notalarda mandalina, bergamot ve neroli; orta notalarda trabzon hurması, biberiye, latin çiçeği ve yasemin; temel notalarda ise Fas sediri, paçuli ve Akdeniz ladini kullanılmıştır. Gündüz kullanım için uygundur.

E15: Geleneksel,çağdaş ve rahatlığı simgeleyen bir parfüm.Turunçgillerle başlayıp lavantayla yükselen ,amber,sandal ve sedir ağacı kokularıyla kalıcılaşan bir koku.
E16: Uyarıcı, dinamik, seksüel ve şık erkeklere hitap eden bu koku, limon, bergamot, portakal, mandalina, biber, lavanta, tarhun, adaçayı, tütün, misk, sedir ve sandal ağaçlarının karışımından oluşuyor.
E18: Paçuli,Sedir,Sakız çiçeği ve Sandal ağacının bileşiminden oluşuyor.Klasikler arasında sayılan erkek parfümü. 
E19: Hayatı mutluluk anıları ile algılayan, o mutluluk anını paylaşan, spontane mutlulukların değerini bilen, sürprizleri ve güzellikleri yaşayan, küçük detayların o günü mutlu kıldığını bilenlerin kokusu. Üst notalarında bergamut, mandalina, greyfurt ve ananas, orta notalarında sandal ağacı, alt notalarında ise amber, misk ve bal özü taşıyan bir parfümdür.
E20: Canlandırıcı, oryantal ve odunsu bir parfüm olarak sınıflandırılır. Sıcak, şehvetli meyveler ve odunlar ile harmanlanmıştır. Daha alt notalarında vanilya ve misk kullanılmıştır.  Romantik ortamlarda kullanımı önerilir.
E21: Erkekler için üretilen parfümde gardenya,turunçgil yaprakları,zencefil,biber,sandal ağacı,amber ve misk kokularıyla karşılaşıyor.
E22: Klasik, şık ve zeki erkeğin kokusu.Erkeksi ahşap kokuları,beyaz misk,vetiver ve tonka..
E23: İçeriği vanilya, sandal ağacı ve paçulinin müthiş karmasıyla taze turunçgiller, kavun ve şeftali kurusunun meyve tazeliğinden oluşuyor.
E24: Turunçgiller, biberiye, portakal çiçeği, demir ağacı, fesleğen, latin çiçeği nasturtium, vanilya, tarhun kokularını ve benzoin kristallerini buluşturan parfüm, kendisini açığa çıkarması zaman alacak denli gizemli, maceracı, mantığı aşan duyguların öyküsünü anlatan evrensel bir koku olarak tanımlanıyor.
E28: Zarif ve erkeksi .İnanamayacağınız kadar net,sıcak ve seksi.Lavanta,bergamut,sedir ağacı, yasemin,amber,kahve,sandal ağacı..
E32: Galbanum(kasnı otu) ,kakule,nane yaprakları,sedir ağacı, vetiver ,tütün karışımından oluşuyor..
E33: Kendini aşan erkeklerden ve vahşi doğadan etkilenen benzersiz bir italyan erkek parfümü..Çam ağacından esinlenerek ferahlık ve rahatlık duyulmasını sağlayan geçmişten,günümüze,güncelliğinden hiç ödün vermeden uluslararası zevklere hitap eden bir koku. Parfümün İçeriği : Tepe Notası : Bergamot,limon Kalp Notası : Lavanta,ardıç,karanfil,kekik Dip Notası : Sandal ağacı,sedir ağacı,amber
E34: Sade ve erkeksi tasarımı ile dikkat çeker. Derin oryantal reçineler, taze çiçekler ve miskin hipnotize edici dokunuşu ile harmanlanmıştır. Odunsu ve baharatlı notalarla ferah ve şehvetli bir uyumla sarar.
E35: Hemen ilk açılış notasıyla çağdaş ruhunu sunuyor. Kalabriya bergamot, menekşe yaprağı ve beyaz armut ilk dokunuş. Taze ve meyvemsi. Bu freş ilk nefes parfümün kalbine kadar devam ediyor, ki bu, sıradışı temel karakterini oluşturuyor.
E36: Bergamot ve mandalin parfümün enerjik üst notalarını oluşturuyor. Beyaz biber ve kakulenin baharatsı notalarına lavanta, menekşe ve yasemin eklenerek parfümün sofistike yönünü oluşturuyor.Sandal ağacı, sedir ağacı ve paçulinin birleşimine lüksün ve modernliğin simgesi oris ekleniyor.Vetiver ise maskülen detayları oluşturuyor.
E37: Erkekler için son derece seksi bir parfüm. Şık zengin ve erkeksi. Sizi sulu aromatik ferahlık patlaması ile süsler.
E38: üstte: kırmızı biber, meşe yosunu, akçaağaç yaprağı ortada: kahve, sedir altta: maun, kabe samanı, gül ağacı
E39: Turunçgillerle başlayan kokusunu baharatla harmanlıyor. Yeşil mandarin, safran, beyaz misk, amber gibi özleri içinde barındıran erkek parfümü. Ruhunu turunç ve safrandan, kalbini sedirden ve duygularını da amberle miskin sıcak karışımından alıyor.
E40: nane sedir ağacı ile başlayan koku, tende oturdukça sabunsu fresh bir kokuya dönüşüyor. Rahatlatıcı bir parfüm…
E41: Kendine Güvenen ve Özündeki Erkeği Keşfedenlerin Kokusudur.
E42: Artılılmış, çiçekli ve odunsu bir kokudur. Bu erkeksi ve şık parfüm kokusunu sandal ağacı, balzam, misk, kehribar, nane, çam ağacı, paçuli çiçeği ve tütün karışımından alır. Akşam vakitlerinde kullanılması tavsiye edilir. 
E43: Zencefilin baharatımsı tazeliği ve tütün çiçeğinin yıllanmış, derin kokusu; beklenmeyen zıtlıkların eşsiz bir armonisi olan bu kokuyu şaşırtıcı kılıyor. Sıcak ve soğuk akortlar, keskin ve unutulmaz bir koku yaratıyor. Soğuk notalardaki tespih ağacı kokuya hareket kazandırırken, safran ve Japon eriği yaprakları da tazelik katıyor. Ardıç meyveleri ise acımsı ve muammalı bir şeffaflık yaratıyor. Bu soğuk notalar kademeli olarak; tütün çiçeği, sedir, tik ve sandal ağaçları ve misk gibi sıcak ve duygusal notalarla kaynaşıyor... Ve beklenmedik erkek için beklenmedik bir koku oluşturuyor.
E47: Baharatlı ve çekici… yoğun kokuyu fresh olarak seven erkeğin kokusu…
E49: Ağaçsı,dumanı andıran seçkin bir ünisex koku..
E51: Efsanevi bir modern erkek kokusu. Seksi çekiciliğin esansına hayat verir. Üst nota: Parlak Reçine, Kişniş, Mersin, Ardıç. Orta Nota: Artemizya, Atlas Sediri, Şipre. Temel nota: Beyaz Miskler.
E52: Taze, çoşkulu, orijinal, maceraperest. Doğa kadar taze. Kendine özgürlüğü ile ayrı bir kategori yaratıyor. Serin ağaçsı ve taze.
E53: Su ve oksijen kokularının taşıdığı, frezya,sedir ağacı,sandal ağacı parfümün hem ferah hem de erkeksi olmasını sağlıyor.
E55: Üst notalar mandalina, greyfurt, bergamut; orta notalarda menekşe, adaçayı, kakule; alt notalarda sandal ağacı, tonka fasulyesi, silhat, misk, vanilya ve sedir.

E56: Koku; ardıç ve greyfurtla elektronik bir serinlik yaratarak kışkırtıcı bir başlangıç yapıyor. Orta notalarda küçük hindistan cevizi, biber ve tütsü ile adeta baharatların kalp çarpıntısı hissediliyor. Ağaçsı dip notalarda ise vetiver, sandal ağacı ve misk kokuya ışıltılı ve erkeksi izler taşıyor.
E57: Modern erkek için taze, aktif ve maskülen bir koku,yenibahar, limon ve eğrelti otunun esanslarını yakalar,sedir,paçuli ve mesin notaları ile kıvrılır.
E58: Doğal aristokrat, lükse önem veren ve zevk sahibi, aşk oyunlarını seven erkeğin kokusu.Dinamik, modern ve klasik zıtlığını yansıtan ağaçsı özlerin muhteşem uyumu: Mandalina ,greyfurt ,kişniş, hedione, Vetiver, Davana özü,Sedir ağacı,olibanum ağacı...
E61: Erkekler için şık, modern ve keyifli bir parfüm. Üst notalar: cavaillon kavunu, lüks akor, lüks sulu kavun. Orta notalar: salatalık, mandalina ve saf adaçayı. Temel notalar: kehribar ağacı, paçuli ve saf misk. Gündüz kullanım için mükemmeldir.
E62: Üst Notalar : Yoğun enerji: bergamut ,calone, biberiyen Orta Notalar : Güneşin verdiği keyif: hindistan cevizi, kakule meyvesi, plumeria Alt Notalar : Ağaçsı: şehvetli duygular, sedir ağacı, amyris, ağacı, kehribar, misk.
E66: Hayata gösterişli yaklaşmayı seçmiş,keyifli,sportif,herşeyden önce yaşam sevincini onaylayan,herzaman ince ve kültürlü,kibirsiz erkeğin kokusudur.Hayata bu şekilde yaklaşımı eşsiz stilini yansıtır.
E67: Modern odunsu-chypre eau de toilette olarak sunuldu ve calone ( bir su notası) gibi ve menekşede bulunan çiçeksi taze notalarla yumuşatılmıştır. Derinin hareketleri, amber ve baharatlar kokuyu coşturuyor.
E69: Farklı, şehvetli ve baştan çıkarıcı bir parfüm. Üst notalar: bergamot, misket limonu, neroli ve elma. Orta notalar: paçuli, gül ve tik ağacı. Temel notalar: vanilya, misk ve laden. Kullanın ve keyiflenin.
E70: İlk olarak hissedilen turunçlu notalardan oluşan taptaze bir kokteyl. Limon gibi ferah ve hafif, bergamut gibi hassas ve rahatlatıcı.sonrasında zeytin ağacının kokusu, aromatik ve anason tozları ile birlikte hemen hissedilir. Saf, yumuşak, ışıltılı, latin kökenler ile bağlantılı..Tende yerleştiğinde sofistike ve baskın özelliği ,tütün, ince deri ve nadir bulunan ağaç tozlarını içeren iki hammaddeden kaynaklanır:Tonka Yemişi: Amazon ağaçlarının abanoz renkli meyvesi. Parfüm yaratıcılarının favorilerinden olan, badem ve vanilya esintileri taşıyan bu yemiş derin, sıcak, rahatlatıcı ve hafif tütünsü kokusu ile vücudu sarıyo,Guaiacum Ağacı: Güney Amerika'da diğer adı "Kalp Ağacı" olan vahşi bir ağaç. Hafif dumansı, tuzlu kokusu ile sıcak bir teni anımsatıyor.
E71: Modern, ferah, erkeksi gücün temsilcisi parfümün tasarımında canlı, ikon stili, erkeksi ve modern çizgiler kullanmış. Eksantrik notaların hakim olduğu parfümün içeriğinde frozen, votka ve heliotrope çiçeği bulunuyor.


E72: Ferah kokusu ile erkeksi canlılık saçan bir parfüm... Sahip olduğu keskin buzlu duruluğiunu, bitki özlerinden alıyor. Aroma ve özler sportif duyarlılığı özgür bırakacak şekilde bir araya gelen parfümde, narin yasemin, sedir yapraklarının keskin baharı ile karışıyor ve parfümün duru, zarif sıcaklığını açığa çıkarıyor. Gizemli paçuli ise egzotik vetiverin erkeksi sarhoşluğu ile birleşiyor.
E73: Özgürlüğün ruhunu, zevk ve rahatlığı ifade eden bir parfümdür. Zaman silici Teknolojisi sayesinde kokunun tüm gün ferahlığın sürdürmesini sağlar.Üst notalarda domates yaprakları, turunçgil, meyve ve sulu notalar;Kalp notaları siyah biber ve gül notası dahil olmak üzere çiçeksi akor; temel notalarda ise Sandal Ağacı ve paçuli kullanılmıştır.Yenilikçi, modern, prestijli ve klasik bir şişe tasarımına sahiptir.
E74: Baharatlı olan bu koku karanfil,meşe yosunu ve tütsü karışımından yaratılmış.
E75: Kozmopolit ,kendinden emin,dinç ve çekici  aynı zamanda sofistike ve esrarengiz ama hepsinden öte seksi erkeğin kokusu.. Tensel ,oryantal ve freş kokuların bir karışımı :turunçgillerle başlayıp kakule ,çiçek kokuları ve erkeksi baharatların  kokuya derinlik ve çekicilik veren sandal ,vanilya ,misk ve amberle birleşimi..
E76: Soylu, şık, klasik erkeğin parfümü. Taze ve baş döndürücü tepe notasında artemisa, ada çayı, bergamot, sıcak, canlı kalp notasında asma çiçeği, beyaz biber özleri ve dip notasında vücudu sımsıkı kucaklayan İtalyan kahvesi bulunuyor. Tik ağacı bağlantılı accord ve misk özleriyle oluşan erkeksi karakterli bir koku.
E77: Pudramsı Fujer koku ailesine ait parfüm hem meyvemsi dünyanın hem de purdamsı dünyanın baş döndürücü birleşimini sunuyor. Baş notasında yıldız anasonun güçlü vurgusu ve pembe greyfurt ile tazeliği ve "Fresh" kokuyu tamamen hissettiriyor.Orta notasındaki ahududu ve lavantanın uyumu parfümü sıradanlıktan çıkarıyor.Dip notasında ise güneş çiçeği ve vetiver yer alıyor.
E78: Kendisiyle barışık, hayatının her anının ritmine zerafet ve bilgelikle uyum sağlayan erkeklere... Parfümün mutlak erkeksi içeriğinde portakal çiçeği ,biberiye,oksijen,ferah deniz kokusu ve amber ağaçsı kokularla karşılacaksınız.
E79: Parfümünün üst notasını mandalina, greyfurt, bergamut, orta notasını kişniş yaprağı, neoli, nilüfer, siyah frenk üzümü filizi, dip notasını ise  biber, paçuli, meşe yosunu ve Noble ağacı oluşturmaktadır.
E80: Her yaştan erkeğin kullanabileceği, net ,ferah ve seçkin bir koku. Turunçgillerin verdiği ferah havayı ağaçsı erkek kokuları seçkinleştiriyor.
E81: Her yaştan erkeğin kullanabileceği, ferah ve seçkin bir koku. Turunçgillerin verdiği ferah havayı baharatsı erkek kokuları seçkinleştiriyor. Günlük kullanım için ideal.
E82: Erkeksi çekiciliğin bu yeni kokusu, doğa ve tenin sıcaklığından esinlenerek yaratılmış. Koku, güneş reçinesinin doğal dokunuşu ile tekrar yorumlanırken beyaz patçuli, sedir ağacının duygusal ağaçsı dokunuşuyla da masculin seksiliği tekrar biçimlendiriyor.
E83: Klasik, erkeksi bir parfüm. Stil, zerafet ve mükemmel arayan erkekler için tasarlanmıştır.

E84: Meyveli, odunsu bir parfüm. Keskin, şehvetli ve sıcak. Üst notalarda hindistan cevizi, ananas, kavun, mandalina, bergamot. Orta notalarda portakal çiçeği, menekşe, yasemin, portakal çiçeği. Temel notalarda siyah meşin, sandal ağacı, hint baklası, kehribar, misk, sedir. Tüm ortamlar için idealdir.
E85: Kendine güvenen erkekler için ferah, canlı bir koku. İtalyan nezaketini ve inceliğini bulundurur. Erkeksi ve seksi bir esinti taşır. Odunsu ve baharatlı bileşenlerin notalarını sunar. Tüm ortamlar için mükemmeldir.
E86: Genel yapısıyla şu andaki modern bakımlı erkek kokularının temsilcilerinden birisi. üstte: bergamut, greyfurt ortada: safran, muskat, odunsu notalar, yasemin, menekşe altta: meşe yosunu, amber, vanilya, tonka fasulyesi, deri, şeker.
E87: Üst notalarında canlılık veren bergamot, limon, mandarin ve karpuz ferahlığı, ılık ve baharatlı orta notalarında tarçın, kara biber yağı ve odunsu oryantal dip notalarında musk, amber içeren parfüm yaratıcı, kendi stiline sahip, elegan erkeklerin kokusu.
E88: Mentol,kuş üzümü,meşe yosunu..
E89: Zarif ama güçlü bir amber kokusu. Hem kadın hem erkek için şaşırtıcı bir ferahlık. İkinci bir deri gibi, bol bol sürülecek bir koku. Parlak üst notasında bergamut. Çiçeksi orta notasında, menekşe yaprağı, lavanta ve misk, sıcak amberli dip notasında ise sedir ağacı, paçuli ve amber var.
E90: Şehvetli ve canlandırıcı erkek parfümü. Mandalina, anason çekirdekleri ve bergamot notaları kokunun açılışını yapar. Sandal ağacı, vanilya ve tonka fasulyesi ile sarar. Kendinizi erkeğin ideal parfümü ile şımartın. Gündüz ve gece kullanım için mükemmeldir.
E91: Erkekler için romantik ve modern bir parfüm.Bir gül ve sokak giyimi tarzı ile odunsu baharatlı bir koku taşır.Erkeğin, spontane,güçlü,merhametli ve yaratıcı ruhu ile uyum içindedir.Üst notalarda turunçgil,çay;orta notalarda baharatlar,gül ve eğreltiotu; temel notalarda ise vetiver,gül ağacı,aselbent ve tonka fasulyesi kullanılmıştır.
E92: Yeni bir maskulenlik vizyon… Zarif ve kalıcı bir dokunuşa sahip odunsu fougere (eğreltiotsu) koku, ferah notaların sadeliğiyle odunsu akorların derinliğini buluşturuyor. Günümüz erkeğinin ifade biçimi...
E93: Kendi ritmi ile yürüyen, hiçbir şeyi ispatlamaya gerek duymayan erkekler için... Üst notalarında bulunan karabiber, pamuk lavantası ve acı portakalı, alt notalarda Ağar ağacı, guaiac ağacı ve badem ezmesi tamamlıyor. Parfümün kalp notasında beyaz sedir ağacı, çöreotu ve küçük hindistan cevizi bulunuyor.
E94: Ferahlatıcı ve odunsu bir koku.Güçlü odunsu bitişiyle gündelik kullanımınızın ayrılmaz parçası olacak.
E95:  En iyisine sahip olmak isteyen özgür, kararlı ve çekeci erkeğin parfümü... Sicilya mandalinası, kafkas kişnişi, bourbon vanilya, seyşel ambrette tohumu notalarıyla kalıplarının dışına çıkan, taviz vermeyen, zor beğenen ve sezgileri güçlü erkeğin kokusu...
E96: Lavanta ve Biberiyenin aromatik ferahlığına sahiptir. Portakal, adaçayı, bourbon sardunya ve sedir içerir.
E97: Ferahlatıcı, orlantal ve baharatlı... İçeriğindeki Sicilya limonu ve bergamut, kendinizi daha ferah ve enerjik hissettirirken, tonka fasülyesi ve beyaz musk notaları ile parfüm zenginleşiyor. Sandal ağacı ile kombine edilince daha kalıcı ve etkili bir hal alıyor.
E98: Erkekler için gerçekten nadir bir deneyim. Sofistikelik ve eşsizlik sunar. Üst notalarda süsen, kakao ve kehribarın tatlı patlamasının mükemmel karışımını duyarsınız.Pudralı çiçeksi orta notalarda bir miktar lavanta; odunsu alt notalarda ise vetiver ve paçuli kullanılmıştır..  
E99: 35 yaş ve üstü erkeklere, karizmatik ,modern bir erkek kokusu: tene ilk sıkıldığında hissedilen sedir ağacı yapraklarının maskülin kokusu acı portakal ağacı ile birleşip parfüm tende ısınmaya başladığında sedir ağacı ,safran ve tende yerleştiğinde paçuli ve amberle kalıcılaşıyor.
E100: Beyefendiler için eşsiz ve sonsuz bir parfüm. Sıcak, baştan çıkarıcı ve sarmalayan bir his verir. Turunçgil ve Badian kristallerinin serin notaları ile harmanlanmıştır.  Paçuli ve gülhatmi bazlıdır.
E101: Üst Nota: Bergamot, kişniş, fesleğen. Orta Nota: Kakule, zencefil, portakal çiçeği esansı. Alt Nota: Sedir, amber, tütün.
E102: Doğanın verimliliğini, güçlü, sofistike, büyük bir şehrin içinde, taze, nemli yeşiller, modern ağaçlar, yeşil elma ve mest eden kahve kokusuyla birlikte harmanlıyor.
E103: Büyük şehirdeki şehvet ve aşk… Konyak, rom ve safran çiçeğiyle çağladaki koyu ve acımtırak izlenim, mandalina çiçeği ve bergamot gibi farklı meyve aromalarıyla özdeşleşiyor.
E104: Güçlü, gizemli ve cesaretli erkek kişiliğini temsil ediyor.
E105: Tüm ciltler için uygundur. Üst notalar: beyaz biber, pembe defne ve zencefil. Orta notalar: papirüs ağacı, süsen köksapı ve vetiver kökü. Temel notalar: kehribar, beyaz günlük ve meşin. Erkek için gerçek anlamda baştan çıkarıcı bir parfüm. Modern erkeğin canlılığını ve güvenini ifade eder. Gündüz kullanım için uygundur.
E106: Odunsu ferah bir parfüm. Cesur, optimistik ve haz dolu bir yaşam için. Erkeksi parlaklık, riskleri alabilmek, kaygısızlık ve özgür bir ruh için. Kalp notaları taze nanenin yoğun ışıltısı ile vurgulanmıştır. Greyfurt, fesleğen, mocha, erz ağacı notalarının birleşimine sahiptir.
E107: Greyfurt, nane, susam tohumu, fındık ve sedir ağacı içeren odunsu bir kokudur.
E108: Maceracı,modern ve güçlü erkeğin parfümü.Emsalsiz bir maceranın kahramanı bilinmeyene doğru sanal bir yolculuk yapıyor.Bu emsalsiz koku sizlere gerçekliğin ötesinde bir kapı açıyor.Yakıcı ve ağaçsı,toscanol,bergamut,mandalina.
E109: Daha genç duruş, cüretkar, heyecan verici ve seksi. Güçlü maskülenliğiyle üst notalarında selvi ağacı, yaşam dolu menekşe, alt notalarında sardunya özleriyle nabzın hızla atmasına yol açarken doya doya yaşamanın şevkini veren benzersiz bir koku. Kışkırtıcı yeşil şişesi canlılığı ve gücü bağırırken, parlak ve pürüzsüz yeşil ambalajı yenilik sunuyor.

E110: Sıcak ve sıra dışı olarak tanımlanabilecek parfümde buz etkisi veren üst notanın ardından gelen taze, tuzlu mineral kalp nota dayanılmaz bir cazibe sunuyor. Sınırlı sayıda üretilen parfümün şişesi ise sadelikle ışığı bir arada yansıtıyor.
E111: Uzaklardan gelen dokunuş... Toprak, su, hava... Madde, sıvı, koku... Greyfurtun pek de tatlı olmayanve kabarcıklı kokusu ile birleşen portakalın asitli halinin parlaklığı ve neşesi. Çakmaktaşının mat ve mineral çağrışımlı kokusu. Karabiber, pembe tane biber, sardunya yaprakları, paçulinin, sedir ağacı.
E112: Erkekler için klasik, zarif ve erkeksi bir parfüm. Erkeğin hayatındaki amaçları, başarısı ve dengesinden esinlenerek yaratılmıştır. Kokunun ferah, baharatlı ve nemli notaları ile harmanlanmıştır. Mandalina, pembe biber tanesi, Greyfurt ve Sedir yapraklarını bir araya getirir Yıldız Anason, Sedir Ağacı, paçuli, Kediotu ve Misk Akoru içerir. Her türlü ortamda kullanım için mükemmeldir
E113: İlk olarak canlandıran turunç kokularıyla başlayıp erkeksi ağırlıktaki sıcaklık veren ve hatırda kalan baharat özleriyle tende kalıyor.
E114: Samanın kuru ve sıcak baharatlı kokusu içinde gizliden gizliye açılan Paçulinin hararetini barındırır. Erkeğin tenindeki ışık, güneşle birleşen Baldessarini erkek kokusunun şehveti, aslında denizden gelen esmer amberin şehvet uyandıran notalarında gizlenmiştir.
E115: fresh ve odunsu kokusuyla çekici ve yaratıcı erkeğin kokusu.
E116: Paraguay çayı,tatlı misket limonu,kavun çekirdekleri ile harmanlamıştır.Atlas sediri, mavi Lübnan sediri ve gaiac ağacı ile hayat bulur.Sıcak, temiz ve seksi bir dokunuş ekler.Herbir kullanıcının karakterini ve karizmasını sarar.Gündüz ve gece kullanım için mükemmeldir.
E117: Erkeksi  japon turuncu ve çiçek kokularının ferah bir su aromasıyla enerji veren birleşimi.
E118: Modern, karizmatik, seksi ve gerçek güzelliğin arayışı içinde olan erkek… gün boyunca kaybedilen enerjinin kaybının ardından rahat bir nefes almak isteyen kişilerin kokusu…
Parfüm ışıltılı ve canlı notalarla başlıyor. Limon, italyan bergamutu, mandalina ve biber. Aromatik özelliğe sahip adaçayı, lavanta notaları şehvet ve ferahlığı vurguluyor. Dip notaları odunsu bir yapıya sahip Endonezya paçulisi ve yosun ve misk…
E119: Karizmatik, kendine güvenen erkekler için yaratılmıştır. Kalabalık içerisinde şıklık ve ince zevkiniz ile farkedilmenizi sağlar. Baştan çıkarıcı, cazibeli ve sıcak bir parfümdür. Açılış notalarında kahve, hafif mandalina esintisi ve lavanta. Kalp notalarında adaçayı, nane, zencefil. Bitiş notaları paçuli, kehribar, misk.
E120: Sıradışı kompozisyon; aşırı cömert, eşsiz ve enerjik. Üst notaları; calabria limonu, kadife çiçeği ve adaçayının lezzetli, taze meyveli açılışı. Orta notalarda pralin ve baharatlı siyah kakulenin tatlı dokunuşu. Alt notalarda gül ağacı, paçuli ve esmer kehribar kullanılmıştır.
E121: fresh ve cezbedici koku. Erkeğin en temiz en masum parfümü olmaya aday.
E122: Sofistike erkeğin oryantal, odunsu parfümü. Parlak, ışıltılı, sıcak ve erkeksi. Lavanta ve elma özelliklerini taşır. Laden, meşin ve kehribar ile harmanlanmıştır. Her zaman kullanım için mükemmeldir.
E123: Greyfurt, safran, sandal.
E124: Koku içeriği : bergamot,mandalina,fesleğen,pembe biber. Sedir,sandal ağacı,amber,misk. Yasemin,kediotu,kakao,vanilya ve paçuli.
E125: Klasik ve etkileyici olduğu kadar çağdaş aromasıyla, duyuları ele geçiren etkileyici bir parfüm… Akdeniz kökenli, aromatik fresh ağaçsı bir aileden gelen parfümün tepe notası bergamut, turunç yaprakları ve portakal çiçeğinden oluşuyor. Kalp notası sardunya, adaçayı ve sedir ağacı ile devam ederken, dip notasında mineral amber, od ağacı ve musk ile noktalanıyor.
E126: Üst notalarda ; limon, zencefil ve ozon. Orta notalarda ; beyaz biber, menekşe yaprağı ve fesleğen çiçeği;  Alt notalarda ise ; vetiver, sedir, tonka fasulyesi ve sandal ağacı kullanılmıştır.
E127: Erkekler için ferah, sıcak ve erkeksi bir parfüm. Modern erkeği klasiklik ve sofistikelik ile sarar. Odunsu, baharatlı ve misk kokulu notalara sahiptir. Kullanımı kolay, heyecan verici bir parfüm yaratır. Gündüz ve gece kullanım için mükemmeldir.
E128: Canlı ve şehvetli erkek parfümü. Canlandırıcı enerji ile ferah ve neşeli odunsu koku. Brezilya nanesinin ve Çin zencefilinin baharatlı ve ferah notalarına sahiptir. Sıcak Seville Portakalı, Havlıcan, beyaz misk ve kristal yosun ile harmanlanmıştır.  Gece kullanım için mükemmeldir.
E129: Duygusal, interaktif bir boyut sunuyor. İyimser ve mükemmel bir dünyaya davet ediyor. Çağa ayak uydurarak yaşamak isteyen ve hislerini takip eden erkekler için üretilen parfüm yumuşak ve çekici. Modernizmi ve zarafeti çağrıştıran odunsu bir koku. Üst nota; Bergamut mandalina ağacı acı portakal ve greyfurt, Orta nota; Haiti amirisi ağacı karabiber ve cafeier çiçeği, Alt not ; Vetiver ve Paçuli.
E130: Üst notalarda mandalina, portakal, yasemin, bergamot ve limon. Her zaman kullanım için mükemmeldir.
E131: Ufukların rengi, ayırıcı ve tensel bir komposizyon oluşturuyor. Mandarin ve Sulu Kırmızı Elma ile harmanlaşan Viski akoru, maskulenliği oluşturuyor. Ilık orta notalar biraz daha karmaşık; birbirlerine tamamen karşıt notalardan (koyu floral ve deri rüstik akorlar) oluşuyor. Baz, meşe ağacı, Labdanum ve Amber özünden oluşuyor.
E132: Modern ve ritmik erkek parfümü. Klasik eğreltiotu akorunun yeninden düzenlenmesi olarak şehvetli ve ateşli.  Üst notalarda bergamot, fesleğen, anason; orta notalarda kakule, küçük hindistan cevizi kabuğu, müge, eğreltiotu akoru; temel notalarda ise meyankökü ağacı, vetiver ve misk kullanılmıştır.
E133: Sofistike, çarpıcı ve kendinden emin erkeğin kokusu teninizi tazeliyor. Mavi denizin ve Göğün tadını alan koku üst notasında tazeleyici bergamot, sicilya mandalinası, kalp notasında aromatik biberiye tensellik hissi uyandıran gül ağacı özleri bulunduruyor. Baz notalarında ise belli belirsiz hissedilen amerikan misk ağacı, tensel kokuyu zarif biçimde belirginleştiriyor.
E134: Bağımlılık yaratan, fresh, oryantal... Modern tazelik ile seksi, zengin bir imzanın karışımı... Kişinin kendi sınırlarını aşması ve mahrem, duygusal deneyimler edinmesi ile ilgili.. Baştan çıkarıcı özelliğiyle güçlü, tam anlamıyla seksi ve çekici bir parfüm. Modern erkeğin çağdaş seksilik tanımını yeniden yazıyor. Krem süet akoru ve paçuli notaları euphoria men'in ağız sulandıran ayrıcalıklı imzasını oluşturuyor.
E135: Şık ve erkeksi bir koku olup, taze amberli lavanta uyumuna dayanır. Üst notasında, kardomon özü, nane özü, mandalina ve bergamut özü, kalp notasında lavanta özü, dip notasında patçuli özü, misk ve amber içerir.
E136: Aromatik ve fresh.
E137: Parfümün modern doğası, basmati pirinci aromasından esinlenerek yeniden yaratılan yenilesi notası ile özetleniyor. Kokunun dokusu, yumuşak ve pürüzsüz, rengi şampanya ve parlak ... Time Release Technology'ye sahip parfüm böylelikle saatler sonra bile tekrar canlanabiliyor.
E138: Sichuan biberi, kakao fasülyesi, sedir ve vetiver içerikleriyle aromatik odunsu bir lezzet.Buz gibi soğuk bir başlangıç ardından ateş sıcaklığında duyusal bir iz ile maskülen çekicilik,ayırtedilir.
E139: KOKU AİLESİ Floral ÜST NOTALAR Bergamut, mandalina, safran, sulu ve güneşli notalar ORTA NOTALAR Bergamut, mandalina, safran, sulu ve güneşli notalar ALT NOTALAR Sedir odunu, amber, misk KİŞİLİĞİ Kıyıdan denize esen meltem ile tazelenen yaz sıcaklığı. Ferah renkler ve ipeksi dokunuş. Turkuaz ve mavinin büyüleyici birleşimi.
E140: Ferah ve baharatlı bir kokuya sahip parfümün tepe notalarında mandalina, limon ve bergamot yağmur ormanlarının tazeleğini, Mate yapraklarının yeşil enerjisini ve karabiberin güçlü notalarını bir araya getiriyor. Kalp notasında ise vahşi dünyanın sıcak baharatları aromatik siyah susam ve Güney Amerika yenibanarı heyecanlı bir deneyim sunuyor.
E141: Taze, şehvetli, güçlü. Sıcaklığını güneşten alan turunçgil meyvelerinin sıcaklığını yansıtan parfüm baharatlı ve ferahlatıcı kokusuyla baş döndürüyor. Sicilya limonu, mandarin, greyfurt ve bergamot içeren notaları enerji veriyor.
E142: Kekik, nane, menekşe yaprağının aromatik açılışı.Biber, küçük hindistancevizi, kakule, ahududunun baharatlı kalbi.Sandal ağacı, sedir, amberimsi notaların odunsu-oryantal kokusuyla sona erme.
E500: Fresh, baharatlı ve derimsi, üst nota; mandalina, nane, orta nota; saf gül, tarçın, alt nota; derimsi notalar ve amber. Orta nota ; Saf gül , tarçın Alt nota ; derimsi notalar ve amber.
E505: Üst nota sarı çiçekli funda, orta nota vetiver bourbon, dip nota ağaçkavunu, karabiber, menekşe yaprakları. Ağaçsı ferah parfüm.
E510: Ayrıcalıklı özelliklerinizi ortaya çıkaran bir koku. İçinizdeki gücü ve cesur ruhu yansıtan zıt ama aynı zamanda bütünlük içeren kokunun üst notaları limon, mandalina, kişniş yaprakları, kalp notaları laden ağacı, siyah gül, lavanta yağı, dip notaları amber, pelesenk yağı, abanoz ağacı bulunuyor.
E515: Suyun duyusal, şiirsel ve şehvetli kıpırtılarının yansıması. Başlangıç notalarında zencefil, kişniş ve elemi reçinesi, ağaçsı notalarında  ise vetiver, sedir, laden ve tonka fasulyesi bulunmaktadır.

1 yorum:

  1. En iyi kadın parfümleri ve güvenli alışveriş için göz atabilirsiniz: Erkek parfüm

    YanıtlaSil