3 Nisan 2011 Pazar

BURCUNUZA GÖRE SANSİRO PARFÜM

burçlara göre parfüm önerileri yapacağım sizlere. burçların uğurlu kokularından yola çıkarak sansiro parfüm kodlarını yazacağım.

KOÇ BURCU: uğurlu kokuları Manolya ve Lavanta çiçeğidir.
Bayanı:
K35: Frezya yaprakları, manolya, yasemin ağırlıklı çiçeksi aromanın yanında biber, zencefil ve amberin birlikteliğinden yaratılmış.
K505: Pudramsı Fujer koku ailesine ait parfüm hem meyvemsi dünyanın hem de pudramsı dünyanın baş döndürücü birleşimini sunuyor. Baş notasında yıldız anasonun güçlü vurgusu ve pembe greyfurt ile tazeliği ve "Fresh" kokuyu tamamen hissettiriyor.Orta notasındaki ahududu ve lavantanın uyumu parfümü sıradanlıktan çıkarıyor.Dip notasında ise güneş çiçeği ve vetiver yer alıyor.
Erkeği:
E1: Yüksek seviyede adrenalin... Her damlasında yaşamın yoğun kokusunu barındıran parfüm, neredeyse bir nesil boyunca beğenilerek kullanılan başarılı bir koku. Tepe notalarda sizi Greyfurt, karpuz, mine çiçeği yaprakları ve yoğun fesleğen kokusu karşılıyor. Orta notalardaki yeşil kuş üzümünün, menekşe yaprakları ve lavantayla oluşturduğu tatlı kontrast tepe noktalardaki meyve kokularında uyumlu bir geçiş sağladığı parfümde sizi dip notalarda sedir ağacı, gaiac ağacı aroması ve silhatın olağanüstü birleşimi karşılıyor.
E13: Spor ve klasik.Gün boyu kendisini hissettiren erkeksi notalar:Yeşil elma, greyfurt, kekik, nane, bergamot, fesleğen, yasemin, adaçayı, karanfil, lavanta, sarıçam, meşe yosunu, misk, sandal ve sedir ağaçları bileşiminden ortaya çıkan bir koku.
BOĞA BURCU: uğurlu kokuları karanfil, müge, elma çiçeği.
Bayanı:
K510: Meyveli ve çiçeksi koku, tatlı portakal, mandalina, greyfurt çiçeği, mine çiçeği, karanfil, napoliten kek, hayalci zambak, yasemin, vanilya, jakaranda ahşap, sandal ağacı ve kehribardan oluşuyor.
K142: Bergamot,siyah frenk üzümü,bereketli yeşil yapraklar ve salatalığın canlılık dolu notalarına sahiptir.Yumuşak orta notalarda manolya, yasemin,müge,gül ve portakal çiçeği kullanılmıştır.Kehribar,misk,nektarin,vanilya ve paçuli ile daha da sıcaklaşır.Kadınlar için parlak,modern ve lüks bir parfüm.Parlayan elmaslara benzer- şık ve abartılıdır.Gündüz kullanımına uygundur.
Erkeği:
E132: Modern ve ritmik erkek parfümü. Klasik eğreltiotu akorunun yeninden düzenlenmesi olarak şehvetli ve ateşli.  Üst notalarda bergamot, fesleğen, anason; orta notalarda kakule, küçük hindistan cevizi kabuğu, müge, eğreltiotu akoru; temel notalarda ise meyankökü ağacı, vetiver ve misk kullanılmıştır.
E69: Farklı, şehvetli ve baştan çıkarıcı bir parfüm. Üst notalar: bergamot, misket limonu, neroli ve elma. Orta notalar: paçuli, gül ve tik ağacı. Temel notalar: vanilya, misk ve laden. Kullanın ve keyiflenin.
İKİZLER BURCU: uğurlu kokuları gardenya, yasemin ve sümbül.
Bayanı:
K214: Üst notalar; Mandalina, bergamut, kayısı nektarı, pembe greyfurt Orta notalar; Tahiti gardenyası, beyaz orkide, şakayık ve sıklamen Alt notalar; Misk, vanilya ve sandal ağacı
K530: Açılış: neroli ve frambuaz Orta: gardenya, yasemin ve portakal çiçeği Dip: paçuli ve bal. Çekici ve kışkırtıcı…
Erkeği:
E124: Koku içeriği : bergamot,mandalina,fesleğen,pembe biber. Sedir,sandal ağacı,amber,misk. Yasemin,kediotu,kakao,vanilya ve paçuli.
E21: Erkekler için üretilen parfümde gardenya,turunçgil yaprakları,zencefil,biber,sandal ağacı,amber ve misk kokularıyla karşılaşıyor.
YENGEÇ BURCU: uğurlu kokuları misk, müge, leylak.
Bayanı:
K218: Efsane parfüm oluyor... Tehlikeli derecede dişi, güzel ve vahşi. Özgür, saf, büyüleyici, elde edilmesi zor ve çekici. Acı portakal kokusu ile güneşli ve neşeli notalarını, tarçının baharatlı notaları takip ediyor. Vanilya özü ve ağaçsı notalarla tamamlanıyor. Deniz kızı miskin muhteşem kokusunu teninde hissediyor. Cildi kurutulmuş çiçeklerin tuzlu öpücüğünde ürperiyor...
K4: Romantik ve zarif koku zamanla sınırlı kalmayan bir zerafetin ve modern tarzın uyumlu bileşimi. Romantik bir çiçek demeti içinde kalıcı bir aşk. Üst notalarında frezya, mandalin, adaçayı, orta notalarında müge, beyaz leylak, kadife çiçeği, nergis ve dip notalarında amber, sandal ağacı ve paçuli bulunuyor.
Erkeği:
E8: Japon limonu, gül ağacı, nilüfer, yeşil biber ve misk özleri notalarını oluşturuyor.
E135: Şık ve erkeksi bir koku olup, taze amberli lavanta uyumuna dayanır. Üst notasında, kardomon özü, nane özü, mandalina ve bergamut özü, kalp notasında lavanta özü, dip notasında patçuli özü, misk ve amber içerir.
ASLAN BURCU: uğurlu kokuları misk, portakal çiçeği ve gül.
Bayanı:
K525: Suyun duyusal, şiirsel ve şehvetli kıpırtalarının yansıması. Başlangıç notalarında bergamot ve mandalina, ana notalarında zambak,  yasemin,portakal çiçeği ve ylang ylang esansı,  dip notalatında ise tonka fasulyesi ve amber bulunmaktadır.
K211: Modern kadınlar için canlı ve baştan çıkartıcı bir parfüm. Çekici, özgür ruhlu, meyveli ve yaramaz. Armut şerbeti, siyah frenk üzümü, yıldız anason, fresya, kediotu ve gül notalarının yumuşak ağaçlar ve misk ile karışımını içerir. Gece kullanım için mükemmeldir.
Erkeği:
E500: Fresh, baharatlı ve derimsi, üst nota; mandalina, nane, orta nota; saf gül, tarçın, alt nota; derimsi notalar ve amber. Orta nota ; Saf gül , tarçın Alt nota ; derimsi notalar ve amber.
E24: Turunçgiller, biberiye, portakal çiçeği, demir ağacı, fesleğen, latin çiçeği nasturtium, vanilya, tarhun kokularını ve benzoin kristallerini buluşturan parfüm, kendisini açığa çıkarması zaman alacak denli gizemli, maceracı, mantığı aşan duyguların öyküsünü anlatan evrensel bir koku olarak tanımlanıyor.
BAŞAK BURCU: uğurlu kokuları leylak, limon ve sardunya
Bayanı:
K130: Modern kadınlar için gizemli bir parfüm. Size sıcaklık, ferahlık ve kadınsılık getirir. Üst notalarda tahrik edici gül, biber ve bergamot, orta notalarda; gardenya ve sardunya, alt notalarda ise pamuk şekeri, vanilya, baharatlı sandal ağacı ve misk bulunur.
K180: Parfümün ilk notalarında bulunan Sicilya limonu ve İtalyan portakalı, ananas ile müthiş bir ahenk sağlamış. Orta notada Frenk üzümü, şakayık ve menekşe kullanılan parfüm dip notadaki tonka fasulyesi ve sandal ağacı ile bütünleşiyor.
Erkeği:
E141: Taze, şehvetli, güçlü. Sıcaklığını güneşten alan turunçgil meyvelerinin sıcaklığını yansıtan parfüm baharatlı ve ferahlatıcı kokusuyla baş döndürüyor. Sicilya limonu, mandarin, greyfurt ve bergamot içeren notaları enerji veriyor.
E111: Uzaklardan gelen dokunuş... Toprak, su, hava... Madde, sıvı, koku... Greyfurtun pek de tatlı olmayanve kabarcıklı kokusu ile birleşen portakalın asitli halinin parlaklığı ve neşesi. Çakmaktaşının mat ve mineral çağrışımlı kokusu. Karabiber, pembe tane biber, sardunya yaprakları, paçulinin, sedir ağacı.
TERAZİ BURCU: uğurlu kokuları gardenya, yasemin ve orkide.
Bayanı:
K214: Üst notalar; Mandalina, bergamut, kayısı nektarı, pembe greyfurt Orta notalar; Tahiti gardenyası, beyaz orkide, şakayık ve sıklamen Alt notalar; Misk, vanilya ve sandal ağacı
K190: Gardenya, şakayık, portakal çiçeği üst notaları kehribar, misk ve sandal ağacının şehvetli notaları ile harmanlanmıştır. Şehvetli, cazibeli, cüretkar ama güven verici kadınların kokusu.
Erkeği:
E130: Üst notalarda mandalina, portakal, yasemin, bergamot ve limon. Her zaman kullanım için mükemmeldir.
E21: Erkekler için üretilen parfümde gardenya,turunçgil yaprakları,zencefil,biber,sandal ağacı,amber ve misk kokularıyla karşılaşıyor.
AKREP BURCU: uğurlu kokuları misk ve manolyadır.
Bayanı:
K12: Üst nota; mandalina ve yeşillik, kalp nota; yabani gül, şeftali çiçeği, nektarin ve kırmızı siklamen, dip nota; sandal ağacı, sedir ağacı ve misk.
K172: Moroccan gülleri, Fransız manolyası ve Mısır yaseminlerinin şehvet uyarıcı harmanı ve Rusya'nın kişniş ile Hindistan'ın safran yağının baharatlı kokusunu içinde barındıran büyüleyici bir karışım.
Erkeği:
E5: Biberiye ve kişnişin, zindelik veren canlandıran etkisini sunuyor. Üst notada; yeşil yapraklar, Orta notada; tarçın ve kişniş, Alt notada ise safran ve misk yer alıyor.
E139: KOKU AİLESİ Floral ÜST NOTALAR Bergamut, mandalina, safran, sulu ve güneşli notalar ORTA NOTALAR Bergamut, mandalina, safran, sulu ve güneşli notalar ALT NOTALAR Sedir odunu, amber, misk KİŞİLİĞİ Kıyıdan denize esen meltem ile tazelenen yaz sıcaklığı. Ferah renkler ve ipeksi dokunuş. Turkuaz ve mavinin büyüleyici birleşimi.
YAY BURCU: uğurlu kokuları nergis, menekşe, zambak.
Bayanı:
K116: Neşeli ve canlı bir koku. Şen şakrak. Hayat, heyecan ve merak dolu büyülü bir deneyimdir. Gel ve büyülü nergis, yonca ve yabani gül karışımı ile oyna. Bu parfümün pırıltısı duygularınızı uyandırıp duyularınızın doruğa çıkmasını sağlayacak.
K195: Çiçek özlerinin yoğunluğuyla sizi baştan çıkaracak bir parfüm. İçeriğinde hanımeli, yasemin ve menekşe bulunuyor.
Erkeği:
E126: Üst notalarda ; limon, zencefil ve ozon. Orta notalarda ; beyaz biber, menekşe yaprağı ve fesleğen çiçeği;  Alt notalarda ise ; vetiver, sedir, tonka fasulyesi ve sandal ağacı kullanılmıştır.
E109: Daha genç duruş, cüretkar, heyecan verici ve seksi. Güçlü maskülenliğiyle üst notalarında selvi ağacı, yaşam dolu menekşe, alt notalarında sardunya özleriyle nabzın hızla atmasına yol açarken doya doya yaşamanın şevkini veren benzersiz bir koku. Kışkırtıcı yeşil şişesi canlılığı ve gücü bağırırken, parlak ve pürüzsüz yeşil ambalajı yenilik sunuyor.
OĞLAK BURCU: uğurlu kokuları kamelya ve çam.
Bayanı:
K32: Beyaz misklerin içerdiği ve sarmaladığı gizemli yuvarlaklık goncanın saflığını yeniden belirginleştirir. İçtenlik ve saflığın kadındaki   dayanılmaz çekiciliği.
Erkeği:
E42: Artılılmış, çiçekli ve odunsu bir kokudur. Bu erkeksi ve şık parfüm kokusunu sandal ağacı, balzam, misk, kehribar, nane, çam ağacı, paçuli çiçeği ve tütün karışımından alır. Akşam vakitlerinde kullanılması tavsiye edilir. 
E33: Kendini aşan erkeklerden ve vahşi doğadan etkilenen benzersiz bir italyan erkek parfümü..Çam ağacından esinlenerek ferahlık ve rahatlık duyulmasını sağlayan geçmişten,günümüze,güncelliğinden hiç ödün vermeden uluslararası zevklere hitap eden bir koku. Parfümün İçeriği : Tepe Notası : Bergamot,limon Kalp Notası : Lavanta,ardıç,karanfil,kekik Dip Notası : Sandal ağacı,sedir ağacı,amber
KOVA BURCU: uğurlu kokuları sümbül ve yasemindir.
Bayanı:
K127: Tepe notalarında aldehyde eşlik eden bergamut ve fas nerolisi kullanılmıştır. Kalp notalarında ylang ylang, sümbül, yasemin, müge çiçeklerinin çekici kokuları irisin pudralı notaları ile devam eder. Dip notalarda ise paçuli, vetiver, sandal ağacı ve vanilya ile değerli ağaç notaları ve egzotik notalar birleştirilerek zengin bir parfüm elde edilir.
K208: Sonsuz çekiciliğin gizemi… Sadece “o” biliyor. Bugün, ışıkların altında, onun kişiliğini tüm samimiyetiyle ama aynı zamanda büyüleyiciliğiyle keşfetmekteyiz. Gizemli bir çekicilik. Melek bir yüz, şeytani bakışlar. Yeşil çay, İtalyan Kış Limonu, Şakayık, Yasemin, Nilüfer, Paçuli, Sarı Odun, Beyaz Misk
Erkeği:
E14: Uzun süre kalıcı parfümün yeni bir yorumu. Üst notalarda mandalina, bergamot ve neroli; orta notalarda trabzon hurması, biberiye, latin çiçeği ve yasemin; temel notalarda ise Fas sediri, paçuli ve Akdeniz ladini kullanılmıştır. Gündüz kullanım için uygundur.
E86: Genel yapısıyla şu andaki modern bakımlı erkek kokularının temsilcilerinden birisi. üstte: bergamut, greyfurt ortada: safran, muskat, odunsu notalar, yasemin, menekşe altta: meşe yosunu, amber, vanilya, tonka fasulyesi, deri, şeker.
BALIK BURCU: uğurlu kokuları kiraz çiçeği, zambak, limon çiçeği
Bayanı:
K77: hoş ve yoğun bir parfüm. Saf, şehvetli ve kadınsı esansı yakalar. Meyan, amarona kirazı, menekşe, vanilya ve süsen notalarına sahiptir.
K165: Düşlerimizi ve duygularımızı harekete geçiren büyüleyici ve görsel bir dünya… Bu olgun, meyveli çiçeksi nesnenin teninize yerleşmesine teslim olacaksınız. Calabria ve Cairinha limonlarından yansıyan tazelik tıpkı bir kahkaha patlaması gibi hissediliyor. Koku daha sonrasında meyveli bir yola geçiyor. temel notalarında elma ve beyaz sedirin hafifi ağaçlı kokularının sağladığı yumuşak ve rahatlatıcı dokunuş yumuşak misk tenselliğiyle tamamlanıyor.
Erkeği:
E140: Ferah ve baharatlı bir kokuya sahip parfümün tepe notalarında mandalina, limon ve bergamot yağmur ormanlarının tazeleğini, Mate yapraklarının yeşil enerjisini ve karabiberin güçlü notalarını bir araya getiriyor. Kalp notasında ise vahşi dünyanın sıcak baharatları aromatik siyah susam ve Güney Amerika yenibanarı heyecanlı bir deneyim sunuyor.
E120: Sıradışı kompozisyon; aşırı cömert, eşsiz ve enerjik. Üst notaları; calabria limonu, kadife çiçeği ve adaçayının lezzetli, taze meyveli açılışı. Orta notalarda pralin ve baharatlı siyah kakulenin tatlı dokunuşu. Alt notalarda gül ağacı, paçuli ve esmer kehribar kullanılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder