3 Nisan 2011 Pazar

SANSİRO '11 İLKBAHAR YAZ TOP10

bahar geldi, yaz önümüzde. kışa uygun seçtiğimiz kokuları bir kenara bırakma zamanı geldi, şimdi yaz kokuları seçme zamanı. bay ve bayan için sansiro parfümlerinden top10 oluşturduk. işte en güzel, en popüler yaz kokuları:
BAYANLAR İÇİN:
K21: Bergamot, melek otu, sedir ağacı, sandal ağacı, vanilya, misk, yasemin, doğu baharatlarının karışımından doğan modern bir parfüm. bu koku aslında her zaman gündemde olan bir koku, sıcak yaz günlerinde hem sizi rahatlatacak hem de gün boyu etkili olacak bir parfüm.
K32: Beyaz misklerin içerdiği ve sarmaladığı gizemli yuvarlaklık goncanın saflığını yeniden belirginleştirir. İçtenlik ve saflığın kadındaki   dayanılmaz çekiciliği. hafif ve ferah kokusuyla hem kalıcı hem de rahatlatıcı.
K60: Taze ve ferahlatıcı çiçeklerin,meyvelerin ve  baharatların verdiği canlılık, bu parfüme özgü, Japonya’da yetiştirilen özel bir kayısı ile harmanlanıyor. Ortaya çıkan koku meyvemsi ve büyüleyici. hem kadınsı hem de çok hafif olan romantik bir çiçek buketi.
K112: Üst notalar; bergamot, biber ve ambrette çekirdeği yağı. Orta notalarda; kediotu çiçeği, yasemin ve gülhatmi çiçeği. Alt notalarda ise; erz ağacı, gaiac ağacı ve misk.
K122: Soft bir çekicilik, kristal berraklığı ve ışıltılı parlaklık… Ferah, titreşimli, çiçeksi bir kokuyla karakterize nadide bir güzelliğin değerli mücevheri. Kendinden emin, ama aynı zamanda feminen, çekici ve daima göz alıcı bir kadın için büyüleyici ve seksi bir parfüm... Seksi ve saydam bir karışım, ağırbaşlı çekiciliği ve baştan çıkaran varlığıyla size keyif veren bir koku... seksi ve iddialı bir parfüm. hem hafif hem de buram buram kokan çiçeksi aromatik bir koku.
K132: Değerli ve cüretkar. Bulgar gülü ve mai de grasse gülü ile zenginleştirilen parfüm, odunsu kokusuyla meydan okuyucu.
K151: Notalarını mandalina, armut, gül, asmanthus çiçeği, pembe biber, şakayık, sandal ağacı, paçuli ve vanilya oluşturmaktadır.
K190: Gardenya, şakayık, portakal çiçeği üst notaları kehribar, misk ve sandal ağacının şehvetli notaları ile harmanlanmıştır. Şehvetli, cazibeli, cüretkar ama güven verici kadınların kokusu.
K202: Fresh, çiçeksi bir chypre bahar parfümü. Üst notasında tazelik ve enerji veren portakal, orta notada çiçeksi aromalı bitter tatlısı öz ve paçuliyle Miss Dior un sofistike imzasını taşıyor.
K500: TUTKULU, SEKSİ, CEZP EDİCİ... Karşı konulmaz cazibe arayan kadınlar için film yıldızlarının dünyasına açılan kapı, büyüleyici bir ihtişamla bu parfümde buluşuyor. Heyecan verici üst notalarda mandalina lezzeti, kırmızı orman meyveleri ve kırmızı biberle buluşuyor. Portakal ve helyetrop çiçekleri frapan orta notayı oluştururken, yoğun alt notada sedir ağacı, paçuli ve amber sizi bekliyor.
ERKEKLER İÇİN:
E21: Erkekler için üretilen parfümde gardenya,turunçgil yaprakları,zencefil,biber,sandal ağacı,amber ve misk kokularıyla karşılaşıyor. hafif ama erkeksi.
E35: Hemen ilk açılış notasıyla çağdaş ruhunu sunuyor. Kalabriya bergamot, menekşe yaprağı ve beyaz armut ilk dokunuş. Taze ve meyvemsi. Bu freş ilk nefes parfümün kalbine kadar devam ediyor, ki bu, sıradışı temel karakterini oluşturuyor.
E61: Erkekler için şık, modern ve keyifli bir parfüm. Üst notalar: cavaillon kavunu, lüks akor, lüks sulu kavun. Orta notalar: salatalık, mandalina ve saf adaçayı. Temel notalar: kehribar ağacı, paçuli ve saf misk. Gündüz kullanım için mükemmeldir. yaz ayları için seçilebilecek en mükemmel kokulardan bir tanesi.
E80: Her yaştan erkeğin kullanabileceği, net ,ferah ve seçkin bir koku. Turunçgillerin verdiği ferah havayı ağaçsı erkek kokuları seçkinleştiriyor.
E93: Kendi ritmi ile yürüyen, hiçbir şeyi ispatlamaya gerek duymayan erkekler için... Üst notalarında bulunan karabiber, pamuk lavantası ve acı portakalı, alt notalarda Ağar ağacı, guaiac ağacı ve badem ezmesi tamamlıyor. Parfümün kalp notasında beyaz sedir ağacı, çöreotu ve küçük hindistan cevizi bulunuyor.
E113: İlk olarak canlandıran turunç kokularıyla başlayıp erkeksi ağırlıktaki sıcaklık veren ve hatırda kalan baharat özleriyle tende kalıyor.
E118: Modern, karizmatik, seksi ve gerçek güzelliğin arayışı içinde olan erkek… gün boyunca kaybedilen enerjinin kaybının ardından rahat bir nefes almak isteyen kişilerin kokusu…
Parfüm ışıltılı ve canlı notalarla başlıyor. Limon, italyan bergamutu, mandalina ve biber. Aromatik özelliğe sahip adaçayı, lavanta notaları şehvet ve ferahlığı vurguluyor. Dip notaları odunsu bir yapıya sahip Endonezya paçulisi ve yosun ve misk…
E129: Duygusal, interaktif bir boyut sunuyor. İyimser ve mükemmel bir dünyaya davet ediyor. Çağa ayak uydurarak yaşamak isteyen ve hislerini takip eden erkekler için üretilen parfüm yumuşak ve çekici. Modernizmi ve zarafeti çağrıştıran odunsu bir koku. Üst nota; Bergamut mandalina ağacı acı portakal ve greyfurt, Orta nota; Haiti amirisi ağacı karabiber ve cafeier çiçeği, Alt not ; Vetiver ve Paçuli.
E96: Lavanta ve Biberiyenin aromatik ferahlığına sahiptir. Portakal, adaçayı, bourbon sardunya ve sedir içerir.
E72: Ferah kokusu ile erkeksi canlılık saçan bir parfüm... Sahip olduğu keskin buzlu duruluğiunu, bitki özlerinden alıyor. Aroma ve özler sportif duyarlılığı özgür bırakacak şekilde bir araya gelen parfümde, narin yasemin, sedir yapraklarının keskin baharı ile karışıyor ve parfümün duru, zarif sıcaklığını açığa çıkarıyor. Gizemli paçuli ise egzotik vetiverin erkeksi sarhoşluğu ile birleşiyor.
tüm bu kokuları yaz ayları boyunca güncelleyeceğim elbette ama yenileri gelene kadar bir deneyin derim. yakınlarınızda sansiro mağazası yoksa eğer http://www.sansiroperfume.com.tr/ den temin edebilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder