16 Nisan 2011 Cumartesi

K535'i DENEDİNİZ Mİ?

sansiro kozmetik, bayanlar için, yeni bir yaz kokusu daha çıkardı. K535 kod numarasıyla satışa sunulan bu yeni tatlımsı çiçek kokusunu mutlaka denemenizi şiddetle tavsiye ederim, gerçekten harika bir parfüm. çıkarttığı kokularda, özellikle müşterilerinden gelen istekleri dikkate alan sansiro kozmetik ekibi, yine son zamanlarda en çok sorulan bu kokuyu çıkarttı ve satışa başlandı. işte K535'i oluşturan koku özleri:

K535: Cüretkar ve zeki kadını temsil eden parfüm, sıcak, çarpıcı kokusu ile zevk veren bir parfüm. Mandalinanın doğal kokusu, pembe biber ile modaya uygun parıltılı bir hal alıyor. Orta notasında leylak ve germanyumun çekici karışımı sulu şeftali ile birleşerek kadınsılığın kışkırtıcı tarafını yansıtıyor. Paçuli gücün mesajını verirken amber derin bir feminenlik sunuyor. Hipnotize edici gücüyle koku, baştan çıkarıcı bir etkiye sahip.

bunun yanı sıra, yepyeni kokuların da sansiro mağazalarında yerini alacağı aldığımız duyumlar arasında. sansiro kozmetik ekibi, müşterilerine yeni koku alternatifleri sunabilmek için yoğun çalışmalar içinde. yakınlarınızda sansiro satış noktası yoksa eğer; http://www.sansiro.com.tr/ adresinden ürün seçeneklerini ve kampanyaları görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder