22 Mayıs 2011 Pazar

THE DANCE OF PERFUME

Sansiro'dan THE DANCE OF PERFUME serisi geldi. Bayan ve erkekte 4 farklı koku seçeneğine sahip olan bu parfümlerde, mutlaka size göre bir tane bulabileceksiniz. esans karışımlarından yapılan ve tüm dünyaca en çok tercih edilen koku tarzlarına uyarlanarak Sansiro ekibinden çıkan sizlere özel parfümler. işte ürünler:

VALS BAYAN: üst notası; frenk üzümü ve yeşil elma, orta notası; yasemin ve şeftali, alt notası; vanilya, sandal ağacı ve sedir ağacı.
TANGO BAYAN: üst notası; jameika biberi, mor frezya, orta notası; beyaz heliotrope, iran yasemini, bulgar gülü, hibiscus blossom alt notası; sedir ağacı, sandal ağacı, tütsü, velvety skin.
RAP BAYAN: üst notası; erik ve karanfil, orta notası; vadi zambağı, aqueous, alt notası; portakal, vanilya, sandal ağacı, sedir ağacı.
ORİENTAL BAYAN: üst notası; pembe greyfurt, kan kırmızı portakal, frenk üzümü, orta notası; zambak, yasemin, melati blossom, alt notası; ambregris, vanilya, beyaz misk, tonka bean.

TANGO ERKEK: üst notası; bergamot, kasnı otu sakızı, helional, siyah frenk üzümü, orta notası; nane, kakule, karanfil, adaçayı, alt notası; meşe ağacı yosunu, sedir ağacı ve sandal ağacı.
RAP ERKEK: üst notası; badian, greyfurt, orta notası; lavanta, heliotropine, alt notası; frambinone ve immortelle.
ROCK ERKEK: üst notası; lavanta, bergamot, yeşil yaprak ve artemisia, orta notası; yasemin, vadi zambağı, orris, süt, alt notası; vanilya, kahve, kehribar ve sandal ağacı.
JAZZ ERKEK: üst notası; bergamot, misket limon, mandalina, orta notası; kişniş, süsen, siklamen, frezya, alt notası; karayosunu, patcholi, sedir ağacı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder